Hoe te Kids Patience met Games Teach

Hoe te Kids Patience met Games Teach

Geduld is vaak schaars met kinderen in het huis - zowel van u en theirs kan dalen afhankelijk van de situatie. Het spelen van games die je al hebt is een eenvoudige manier om uw kind te leren om te wachten voor iets. Uw kind wacht op haar beurt wacht om te zien wat er gebeurt in het spel en wacht om te zien wie er wint, maar het is misschien niet altijd even gemakkelijk. Het spel selectie en de manier waarop je haar geduld te moedigen tijdens het spelen voordelen van uw kind op de lange termijn.

Stap 1

Selecteer een bordspel dat uw kind vermogen niveau en interesses past. Een spel dat is saai of te moeilijk maakt hem belangstelling verliezen voordat hij zelfs een kans om zijn geduld te oefenen. Kies een spel dat is eenvoudig te spelen, zodat u kunt zich meer richten op de wachtlijst aspect van hoe het spel te spelen.

Stap 2

Vraag uw kind te helpen bij het opzetten van het spel. Ze kan meteen wilt spelen, dus helpt haar zet het toont haar waarom ze moet geduldig te zijn. Ze voelt zich ook handig als ze een bijdrage aan het proces.

Stap 3

Leg uit wat de regels van het spel, of de herziening van de regels als uw kind al weet hoe om te spelen. Bepaal de afspeelvolgorde. Jonge kinderen willen vaak de eerste zijn, maar het hebben van uw kind wachten op zijn beurt geeft hem een ‚Äč‚Äčkans om geduld te oefenen meteen.

stap 4

Praat met je kind als u merkt dat haar ongeduldig terwijl ze wacht op haar beurt. Zeg "Wachten op jouw beurt om de dobbelstenen te gooien is moeilijk, nietwaar? Ik weet dat je enthousiast bent, maar we moeten iedereen aan de beurt te geven. Kun je op te vrolijken op je zus, terwijl ze neemt haar keren?"

stap 5

Geef specifieke aanwijzingen als uw kind niet te wachten op een beurt. Zeg "Geef de dobbelstenen om je broer. Het is zijn beurt nu, niet de jouwe. Hou je handen in je schoot terwijl u wacht."

stap 6

Beloon je kind als hij geduld toont tijdens het spelen. Zeggen: "Ik hou van de manier waarop je je handen terug van het bord hield toen was het niet jouw beurt. Manier om geduldig te wachten!"

stap 7

Bewaak uw eigen geduld levels terwijl je het spel speelt. Het is soms frustrerend als een kind treuzelt tijdens het spelen van het spel of duurt te lang om op haar beurt af te maken. In plaats van haar te vertellen opschieten, leun achterover en geniet van het spel. Modelleren geduld toont haar hoe te handelen.

Tips

  • Vermijd het gebruik van agressieve discipline om je kinderen te leren geduld, want dit geeft een voorbeeld van ongeduld en kunnen uw kinderen emotioneel te verwarren. Vergeet niet, zijn ze niet kiezen ongeduldig te zijn, zijn ze leren geduldig te zijn.

Wat je nodig hebt

  • Bordspel