Hoe te Kids Over Voetbal & Teamwork Teach

Kinderen die voetbal met hun ouders of oudere broers en zussen kijken vaak dromen van het zijn op dat terrein op een of ander moment. Ze pretenderen te zijn Brett Favre of Peyton Manning het gooien van een touchdown pass, of wordt de ontvanger en het scoren van de touchdown. De wens om te leren biedt educatieve mogelijkheden voor vaders, moeders, broers, zussen, ooms en coaches. Echter, het onderwijs voetbal en teamwork om kinderen op elke leeftijd presenteert uitdagingen en beloningen. Wat voor soort voetbal je coach, de belangrijkste elementen blijven hetzelfde: betrokkenheid, motivatie en plezier.

instructies

1 Leg uit wat de fundamentals. Leer de regels en de doelstellingen van het spel. Kijken naar een hogeschool of professionele voetbalwedstrijd in persoon of op tv kan de beste manier om kinderen wat te doen te laten zien, omdat Xs en Os op een schoolbord saai en verwarrend kan zijn.

2 Verduidelijking van de vier kwartalen systeem en het aantal mogelijkheden (downs) een team ontvangt wanneer hij de bal heeft. Leer hen het scoren regels: Elke touchdown waard is zes punten, velddoelpunten zijn de moeite waard drie punten, twee-punts conversie en beveiligingen te geven teams twee punten en het extra punt na een touchdown is één punt waard. (Zie referentie 2)

3 Beschrijf de rol van elke positie. Nadat hij zich bewust van de plichten van elke speler, zal het kind een beter idee van wat de positie van de meest interesseert hem of haar te hebben. Met deze informatie kunt u zich richten op de specifieke behoeften van dit kind of een groep als geheel.

4 Volgens de gids voor Coaching Sports website, moet de eerste oefeningen in een niet-competitieve omgeving en uitsluitend richten op de mechanica. (Zie referentie 1) Na het beheersen van de basis, draai om scenario's spel om de lessen te versterken. (Zie referentie 1). Probeer niet te veel tijd te besteden aan een fundamentele; Daarbij kan vervelen sommige atleten en leiden tot een gebrek aan interesse en slechte prestaties.

5 Benadruk teamwork. Verduidelijken dat ieders rol op het gebied rechtstreeks verbindt met het succes van de overtreding of de verdediging. Zich bewust zijn dat een andere speler is afhankelijk van hen voor het succes geeft uw kind een gevoel van verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid. Wetende dat zij bijdragen aan het succes van het team geeft een gevoel van trots, voldoening en verbondenheid. De samenwerking die betrokken zijn in het voetbal een kans voor het bouwen van karakter. (Zie referentie 2)

6 Scheid je team in kleinere groepen tijdens de training, zoals quarterbacks en ontvangers, lijnwachters, running backs en speciale teams. Het zetten van een ervaren speler de leiding over een groep geeft dat atleet de mogelijkheid om de anderen te begeleiden en te versterken leidinggevende capaciteiten. (Zie referentie 1) Dit laat een team om zich te binden in kleinere eenheden samenhangende terwijl spelers om specifieke vaardigheden te leren voor hun standpunten.

7 Dwingen respect. Hoewel voetbal leuk moet zijn, discipline is van vitaal belang. Stevig beoordelen verwachtingen, zoals een goede sportiviteit bij het winnen of verliezen van een spel. Vorming van een gedragscode voorziet in een positieve en bemoedigende toon.