Hoe te Kids in Sports motiveren

Hoe te Kids in Sports motiveren


Bijna 75 procent van de kinderen stoppen met sporten door de tijd dat ze bereiken leeftijd 13. Terwijl veel van dit heeft te maken met specialisatie en focussen op een sport, zijn veel kinderen die, omdat ze het gevoel dat ze niet kunnen slagen. Voor ouders kan dit frustrerend zijn, omdat ze niet de beste manier om uit te reiken aan hun kinderen weten, maar er zijn manieren waarop zij kunnen helpen verlichten van de druk van hun kinderen gezicht op het veld.

instructies

1 Focus op doelen van het kind. Dr. Patrick Cohn van Florida gevestigde Peak Performance Sport zegt ook vele malen ouders inschrijven van een kind voor een sport, maar praat niet over concrete doelen. Of hebben ze de neiging om hun eigen maatregelen op het kind te zetten.

2 Laat ze niet stilstaan ​​bij fouten. Cohn zei dat de meeste jongeren, en zelfs sommige tieners, zal zich richten op wat ze fout deden. Terwijl je nodig hebt om problemen aan te pakken, ze gebruiken als leermiddelen.

3 Bieden totale aanmoediging, niet alleen het winnen van aanmoediging. De meeste ouders zullen hun kind te vertellen "om ze trots op zijn" voordat u op de rechtbank. Dat kan een gemengde boodschap, hoewel, als het kind voelt liefde zal worden weggenomen als hij niet winnen. In plaats daarvan, vertel hem dat je zult niet uit wat trots op hem zijn.

4 Moedig inspanning en niet overwinningen. Het vertellen van een kind dat hij is een geweldige atleet lijkt positieve aanmoediging, maar het kan leiden tot problemen. Als kinderen gezicht tegenspoed, kunnen ze niet meer denken dat ze zijn "geweldig." In plaats daarvan, vertel uw kind dat hij doet het goed, omdat hij beoefent en werkt hard.

5 Geen kinderen betuttelen. Kinderen zijn vrij opmerkzaam wanneer ze krijgen een vals verhaal, zoals het vertellen van een jongen die zelfs "supersterren druppel passeert" als ze problemen hebben met het vangen van een bal. De meeste kinderen niet denken van zichzelf als supersterren en deze stuurt een gemengde boodschap. In plaats daarvan, vertel hen te blijven werken als ze een fout maken.

6 Neem deel aan de ontwikkeling van vaardigheden. Spelen inhalen in de achtertuin na een wedstrijd of schieten hoepels laat kinderen zien dat hun ouders geïnteresseerd is in wat ze doen. Echter, probeer niet te overdreven coachen hen. Focus op wat ze doen en niet wat ze moeten doen.

7 Deel je verhalen, maar doe hen geen druk gevuld. Dit betekent dat vertel je kinderen over je angsten en zorgen wanneer je speelde sport, maar blijf weg van verhalen over hoe geweldig je was en hoe je verwachten dat ze beter zijn.

Hints

  • Besteed tijd aan het praten met uw kinderen over hun sport. Luister naar wat ze zeggen dat ze genieten.
  • Kijk voor verveling tekenen. Als een kind niet geïnteresseerd in het spelen van een sport lijkt, probeer dan om erachter te komen waarom. Het zou kunnen zijn dat hij is uitgeput door het of burn-out.