Hoe te Kids Football Posities Teach

Hoe te Kids Football Posities Teach


Lesgeven aan kinderen over de posities op een voetbal team is een van de eerste baan een jeugdvoetbal coach zal worden geconfronteerd. Voor de kinderen, het leren over elke positie, de vaardigheden die nodig zijn om het te spelen en hoe zij betrekking heeft op het team als geheel biedt een basis voor het ontwikkelen van een appreciatie van teamwork en de sport zelf. Het kan een uitdaging, maar de moeite waard om ook kinderen die zijn absolute beginners over voetbal posities te leren zijn.

instructies

1 Leg mondeling om de kinderen in je team wat elke positie is en wat basisvaardigheden die nodig zijn om elke positie spelen. Het einde van een vroege training sessie is een goed moment om dit te doen. Begin met de basics, het uitleggen van het verschil tussen aanval en verdediging. Verbaal gaan door de naam van elke belangrijke positie en wat het betekent.

2 Demonstreer de fundamenten van snapping het voetbal, het spelen van de formatie shotgun, overhandigen af, zijtakken en het gooien en vangen passen wanneer u zich richten op de aanvallende posities. Leg uit hoe de quarterback communiceert met de andere offensieve spelers, met inbegrip van de lijnwachters, in het ontwerpen en het uitvoeren van toneelstukken.

3 Leg uit dat de primaire taak van de defensieve posities, met name op het jeugdvoetbal niveau, is aan de binnenkant run te stoppen. Maak je geen zorgen over het stoppen van de grote spelen, of buiten spelen zoals de sweep, totdat de kinderen de fundamenten van de verdediging onder de knie hebben. Stress hoe de verschillende defensieve posities samen te werken, zodat de kinderen leren over teamwork.

4 Run partijspelen op volle snelheid naar de werking van een eigenlijke spel na te bootsen. Dit zal helpen de spelers inzicht in de rol van alle van de posities en hoe ze werken samen tijdens een spel. Halt toe te roepen de actie van de scrimmage als nodig is om punten te maken met de kinderen over de taken van de verschillende posities op het veld. Niet verwaarlozen speciale teams posities zoals kicker, punter en kick terugkerende.

5 Draai je spelers door middel van meerdere posities op zowel aanval en verdediging, waardoor ze het gevoel van de rij staan ​​en spelen bijna elke positie op het veld ervaren. Dit zal hun waardering voor de positie die ze uiteindelijk in de eerste plaats het spelen te verbeteren. Het zal ook hun respect en begrip van hun teamgenoten spelen van andere posities te verhogen.