Hoe te Kegel oefeningen leren

Hoe te Kegel oefeningen leren


Kegel oefeningen hebben betrekking op de samentrekkingen van uw bekkenspieren. De oefening is vernoemd naar Dr. Arnold Kegel. Voortdurend oefenen Kegel oefeningen helpt bij het versterken van de spieren onder de baarmoeder en blaas. De oefeningen zijn effectief voor zowel mannen als vrouwen om incontinentie te verlichten, en ze helpen met darmcontroleproblemen, ook. Kegel oefeningen zijn vooral belangrijk voor vrouwen die zwanger zijn of van plan bent zwanger te zijn. Kegels vrouwen te helpen te leren om effectief te duwen tijdens de bevalling, maar kunnen ook nuttig zijn bij het handhaven van een sterke bekkenbodemspieren aan de groeiende baby te ondersteunen zonder dat incontinentie. Voor mannen, Kegels zijn nuttig voor incontinentie na een prostaatoperatie. Gun uzelf een paar weken om te leren om dit bekken training goed te doen.

instructies

1 Leeg uw blaas eerste om ongelukken te voorkomen. Terwijl je in de badkamer, het vinden van de spieren die je zal trainen door het stoppen van de stroom van urine. De spieren die de stroom van urine te stoppen zijn uw bekkenbodemspieren.

2 Ga zitten of liggen om te beginnen met oefenen. Begin door te doen alsof de stroom van urine te stoppen, zoals u eerder deed. Dit is een samentrekking. Op dit punt, probeer niet te maken over het loslaten van deze krimp en laat het normaal ontspannen.

3 Zodra u vertrouwd bent met de samentrekking zijn, start de spieropbouwende uitoefening door het houden van uw krimp gedurende een seconde, dan twee seconden. Wanneer u klaar bent, omhoog tot drie seconden per contractie.

4 Na het uitoefenen voor een week of twee, verhoogt u de controle over de spieren door de aanbestedende geleidelijk. Begin een beetje samentrekken van de spieren, dan houd het een beetje meer, houd het dan volledig.

5 Tenslotte voordoen als de stroom van urine te ontgrendelen en ontspannen je spieren (of uitstulping de spier). Uitpuilen je spieren na uw wee├źn om uw Kegel oefening af te ronden.

6 Doe ongeveer 10 contracties drie keer per dag om resultaten te bereiken.