Hoe te installeren van een zware bokszak in het plafond

Hoe te installeren van een zware bokszak in het plafond


Opknoping een zware bokszak houdt deze op een metalen standaard of opknoping uit het plafond met een haak. Deze zakken hebben veel gewicht en stevig worden bevestigd voor gebruik. Metalen hangers zijn gemonteerd in het houten frame van het plafond tot de massa van de tas te ondersteunen. Ondersteunt, kettingen en andere benodigde hardware wordt gevonden waar bokszakken worden verkocht.

instructies

1 Bepaal de locatie waar u wilt dat de tas te hangen. De meeste tassen zijn voorzien van een ondersteuning hanger opgenomen met de tas. Deze ondersteuning is verbonden met een houten balk of balk in het plafond.

2 Houd de hanger op naar het woud ondersteunen en om de plaats van de gaten met een potlood. Gebruik een boor met een 1/8-inch bit pilot gaten te creƫren. Als gipsplaten heeft betrekking op de balken, kunt u een stud sensor om de steun te vinden.

3 Plaats de steun tegen het plafond in lijn met de gaten en plaats 2-inch lag schroeven. Gebruik een dopsleutel stevig draai de schroeven aan het plafond. De hanger moet stevig worden vastgezet met absoluut geen beweging in het hout.

4 Sluit de steunketting de zak om de hanger met een 1/2-inch opsluitring en pen. Sommige tassen ook gebruik maken van zware S-haken aangesloten op de hanger alleen. Plaats een stevige tafel of laddertje onder de zak om het gewicht te ondersteunen, terwijl het aansluiten van de ketens.
Sluit de afzonderlijke zak kettingen aan de steunkettingen met het bijgevoegde haken.

Hints

  • Zorg ervoor dat u voldoende keten te laten beschikbaar om de hoogte van de zak indien nodig aan te passen.
  • Zorg ervoor dat de balk of balk gebruikt is sterk en stabiel voordat opknoping de tas.
  • Laat een helper helpen de tas te verhogen in de juiste positie voor de montage.
  • Gebruik geen touw om de zak te sluiten op het plafond; keten is stevig en stabiel.
  • Installeer nooit een tas in een plafond, zonder dat het kan het gewicht te houden.