Hoe te installeren Choke Buizen in een Pardner Shotgun

Hoe te installeren Choke Buizen in een Pardner Shotgun


De Harrington & Richardson Pardner shotgun is een eenvoudige, effectieve veldkanon aangeboden tegen een bescheiden prijs. Als je het geluk hebt om zelf een Pardner shotgun met verwisselbare choke-buizen, kun je stikken tubes aanpassen aan uw wisselende jachtbenodigdheden situaties. Doe in een verbeterde cilinder stikken buis voor de jacht op kwartels één dag en swap het voor een full stikken buis te jagen ganzen de volgende. Met slechts een hulpmiddel en een minuut of twee van de tijd, kun je stikken tubes veranderen in een Pardner shotgun.

instructies

1 Pak uw gelost Pardner shotgun ongeveer driekwart van de manier waarop het vat met de ene hand en plaats de kolf van het pistool stevig op de grond.

2 Plaats een vernauwing buis sleutel in de choke buis aan het einde van het vat met de andere hand, zorg ervoor dat de sleutel grijpt de inkepingen in de choke buis. Toepassen druk om de sleutel linksom om de schroefdraad smoorspoel buis los. Spin de buis tegen de klok in totdat het vrij is van het vat.

3 Plaats de nieuwe choke-buis op het einde van het vat en voorzichtig te draaien met de klok mee met uw vingers totdat je voelt dat de draden van de choke buis soepel aangrijpen op de draden in het vat. Ga door het draaien van de choke-buis met de klok mee met de hand tot een sterke weerstand wordt voldaan. Spin de choke buis de laatste paar bochten totdat hij stopt volledig met behulp van de choke sleutel.