Hoe te Indoor Soccer Coach

Hoe te Indoor Soccer Coach


Hoewel zaalvoetbal wordt gespeeld met een voetbal met alleen de voeten, het is een heel ander spel van buiten het voetbal. De rechtbank is veel korter, het doel is veel kleiner en in plaats van grenslijnen zijn er muren rondom het veld. Zaalvoetbal heeft de neiging om veel meer actie en beweging met de nadruk op een snelle accenten en omleidingen hebben. Een algemene set van coaching vaardigheden zal nuttig zijn, maar je moet concentreren op de belangrijkste aspecten van het spel om te slagen in het coachen van zaalvoetbal.

instructies

1 Laat elke speler van het team om de beurt spelen doel, terwijl je probeert te scoren en observeer de speler. Omdat het doel is zo klein is, hoeft u niet een keeper met grote zijwaartse beweging die essentieel is in de buitenlucht voetbal nodig. Vind de persoon met de snelste reflexen en maken ze de keeper. Niet iedereen dwingen om doel die niet wil om te spelen, maar vergeet niet dat in zaalvoetbal, zal de goalie toetreden tot de overtreding in vele situaties.

2 Kies de speler met de beste in één keer geschoten om uw spits zijn. Of u nu besluit om te spelen met één of twee spitsen, zal een persoon altijd verantwoordelijk voor het spelen in de buurt van de tegenstander keeper en proberen te kloppen in rebounds en kruisen zijn. Vind de speler met de beste eerste druk op de bal en maken dat uw speler naar voren spits.

3 Hebben de spelers de praktijk maken gaat na slechts één of twee aanrakingen op de bal. Er is weinig ruimte in zaalvoetbal, zodat verdedigers kunnen sluiten op de bal in een paar seconden. Hoewel het belangrijk is voor de spelers om te kunnen dribbelen met de bal, in zaalvoetbal ze zullen het uit de gevarenzone vaker wel dan niet passeren. Oefen één keer passeren, waarbij de speler probeert de bal zodra ze ontvangt. Praktijk twee of drie keer passeert ook, waar de speler krijgt de bal en duurt een paar stappen voor het passeren van de bal naar voren.

4 Oefen de overgang spel door het hebben van een speler verliest de bal en dan proberen te lopen langs de speler die het kostte. Overgangen zijn de sleutel tot zaalvoetbal en als je spelers kunnen leren om de bal snel als ze verliezen het na te streven, dan heb je een voordeel. Deze praktijk is niet alleen voor de speler die de bal verliest. De andere spelers op het veld nodig hebben om hun positie zodra de bal wordt gestolen te schakelen van de strafbaarstelling van de verdediging.

5 Opgericht partijspelen zonder de keeper in het doel. Laat de speler niet uit te sluiten; goalies moeten oefenen op aanval en verdediging ook. Het spelen zonder keeper zullen spelers dwingen verdediging agressiever te spelen en leren ze niet om te stoppen met het spelen van de verdediging en vertrouwen op goalies om foto's te stoppen.

6 Hebben de spelers oefenen schoppen en ontvangen ballen af ​​van de muren. Sinds zaalvoetbal gebruikt wanden in plaats van grenslijnen, spelers moeten bekend zijn met de muren geworden. Met genoeg praktijk, kunnen spelers ook gebruik maken van de muren in hun voordeel als ze kunnen voorspellen waar de bal zal stuiteren op en krijgen de sprong op hun tegenstanders.

7 Let op de spelers, vooral tijdens wedstrijden, het vinden van de gebieden waar ze ontbreken. Help de spelers het verbeteren van hun tekortkomingen tijdens de training, maar niet te veel tijd besteden aan het werken aan oefeningen. Oefentijd is het best besteed spelen. Niet alleen kritiek op de spelers ook niet, want sommige spelers zullen sluiten als ze het gevoel dat ze krijgen te veel kritiek. Bijna alle spelers doen een aantal dingen correct, ook al is het alleen maar inspanning, dus neem even de tijd om te gooien een aantal complimenten wanneer je kunt.