Hoe te Impressions of Teeth Make

Hoe te Impressions of Teeth Make


Tanden indrukken zijn professioneel genomen door een tandarts om goed passen tandheelkundige apparatuur of om een ​​tandheelkundige aandoening te diagnosticeren. De tandarts kan dit doen in zijn kantoor of stuur je naar huis met een kit. Als je een tand indruk nodig om een ​​andere reden, dan kunt u een indruk van je tanden thuis, zelfs als u niet beschikt over een kit. Het duurt slechts een paar minuten te doen, hoewel het rommelig kan zijn als je niet gewend bent om het materiaal dat wordt gebruikt.

instructies

1 Meng de alginaat met water en een garde volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng net genoeg alginaat om de twee tandheelkundige trays te vullen, plus een beetje extra voor het testen.

2 Vul beide laden ongeveer 2/3 vol met het alginaat gel.

3 Plaats een van de laden in je mond en stevig druk het in de bovenste tanden. Sta niet toe dat je tanden te breken en al de alginaat en druk op de bodem van de bak. Als je dat doet, opnieuw beginnen, omdat dit betekent dat uw tanden niet goed worden uitgebracht. Het alginaat moet de tanden en tandvlees omringen.

4 Herhaal stap 3 voor de onderste tanden, met de andere tandheelkundige lade.

5 Leun naar voren over een wastafel in geval er speeksel of gel lekken; op deze manier zal het morsen uit in plaats van in je keel, wat kan leiden tot hoesten of verstikking. Het kan ook je mond of tanden veroorzaken om te bewegen, verpest de indruk voordat het klaar is.

6 Controleer de textuur van de overtollige alginaat u niet gebruiken. Zodra de alginaat begint versteviging, dat betekent dat de gel in je mond heeft geconcretiseerd, ook. Wacht 1-2 minuten, volg dan stap 7.

7 Probeer het verwijderen van een van de laden door zachtjes wiebelen het. De lade moet vrij gemakkelijk los te maken. Zo niet, dan blijven om het zachtjes wiebelen tot het uiteindelijk uitkomt. Herhaal het proces met de andere tandheelkundige lade.

8 Gebruik de kleine verfkwast aan de tand indruk met gips te vullen. Laat de pleister volledig drogen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

9 Haal de nieuwe gipsen mal van het alginaat mal. Gooi het alginaat mal, die zal blijven uitharden en vorm veranderen, onbruikbaar wordt na enkele uren. De gipsen mal zal de blijvende tand indruk zijn. Op dit punt, je klaar bent, tenzij je wilt de gipsen mal voor iets anders, zoals de aanleg van hoektanden of kostuum tanden voor acteurs veranderen.

Hints

  • Gebruik de pleister rechtstreeks op de tanden in plaats van het alginaat. Gips verhardt en als het verhardt rondom de tanden, kan beschadigen, chip of de tanden regelrechte breken. Gebruik altijd de zachte alginaat gel, dan gips. Het kan langer duren, maar je zult op deze manier niet beschadigen je tanden.