Hoe te importeren Moose Antlers

Hoe te importeren Moose Antlers


Het importeren van elanden geweien in de Verenigde Staten voor de trofee gebruik is een relatief eenvoudig proces, als geweien zijn van de Canadese eland, die zijn vrijgesteld van de invoerbeperkingen die gelden voor andere delen van dieren of trofeeën uit andere landen zijn. De import van eland gewei uit andere landen dan Canada wellicht meer documentatie nodig hebben of in sommige gevallen zelfs verboden.

instructies

Importeren Moose Antlers

1 Hoe te importeren Moose Antlers

Antlers kunnen worden geïmporteerd voor persoonlijk gebruik.

Hebben papierwerk tot oprichting van het land waar de eland werd gejaagd, met inbegrip van een jachtvergunning uitgegeven door dat land. Het document moet in het Engels of vergezeld van een door de overheid beëdigde vertaling, en moet worden afgegeven door een overheidsinstantie en niet de outfitter of jagen gids. Het moet het aantal elanden mag worden gejaagd te vermelden.

2 Zorg ervoor dat het gewei voldoen aan de wettelijke definitie van "trofee" door het zijn schoon en droog, zonder vochtige stukken vlees of verbergen bevestigd. Ze kunnen niet geïmporteerd nog worden bevestigd aan intacte schedel van de eland's. Om te worden beschouwd als een trofee voor de toepassing van invoer, geweien moeten in een voorwaarde dat zou hen in staat stellen onmiddellijk te worden gemonteerd.

3 Import geweien alleen voor persoonlijk gebruik, niet voor commerciële verkoop. Antlers die in de handel zal worden gebruikt worden gereguleerd als 'commerciële botten "en onder meer beperkingen.

4 Breng niet meer dan twee sets van geweien, het toegestane maximum per persoon onder trofee regelgeving. Echter kunnen grotere aantallen gewei uit een groep jagers worden ingevoerd tezamen zolang elke gewei kan worden verbonden met een overeenkomstige jachtvergunning.

5 Pluk de drager van uw keuze voor verzending van uw trofeeën naar de Verenigde Staten. Er zijn geen beperkingen rond soorten dragers of vervoerswijzen voor trofeeën in het land worden gebracht. U kunt zelfs gewei op het vliegtuig met u als handbagage wanneer ze volledig zijn voorbereid, beschermd en gedocumenteerd.

Hints

  • Indien het onmogelijk is om je trophy goed voor te bereiden voor de invoer, kunt u regelen om het te verzenden naar een USDA-gecertificeerde faciliteit te behandelen.
  • Het importeren van elanden been, met inbegrip van gewei, is verboden uit landen die het Amerikaanse ministerie van Landbouw heeft geacht misschien dieren uitvoeren boviene spongiforme encefalopathie (BSE) te hebben.