Hoe te Immuniteit Met Voedsel Build

Hoe te Immuniteit Met Voedsel Build


Met onze ongelooflijk drukke levensstijl, de meesten van ons gewoon niet veel aandacht besteden aan wat we eten. Gemak is belangrijker dan gezond eten, en we eindigen vaak het gevoel traag en ziek. Met een dieet veranderingen en een beetje planning, kunt u immuniteit met voedsel op te bouwen.

instructies

1 elimineren of sterk verminderen suiker inname om de immuniteit met voedsel op te bouwen. Suiker put het immuunsysteem. Als u wilt een zoet dessert bakken, gebruiken esdoorn suiker in plaats van witte suiker.

2 Verhoog de ​​inname van vezels. De meesten van ons eten niet genoeg vezels. Fruit, groenten en haver zijn goede fiber bronnen. Fiber helpt het lichaam om afval en andere giftige stoffen te elimineren door binding met schadelijke stoffen en helpt het vervoer hen uit het lichaam.

3 Vervangen door een stuk fruit voor cake of koekjes na de avondmaaltijd.

4 Eet wortelgroenten zoals wortelen en daikon om de immuniteit met voedsel op te bouwen. Chinese geneeskunde is van oordeel dat wortelgroenten versterking van het lichaam, want als een knolgewas groeit het kan een rots breken op zijn pad.

5 Beperk uw consumptie van bewerkte voedingsmiddelen. Langere ingrediëntenlijst op etenswaren betekenen meestal meer conserveringsmiddelen.

6 Eet niet te veel voedingsmiddelen die witte bloem bevatten. Kies voor volkoren brood en pasta.

7 eten fast food slechts een keer per maand als je absoluut niet leven zonder.

8 Kies een kleurrijke selectie van groenten zoals tomaten, spinazie, uien en broccoli. Het eten van veel rauwe levensmiddelen zal helpen houden je gezond en is een eenvoudige manier om de immuniteit met voedsel op te bouwen.

9 Zorg ervoor dat je voldoende water te drinken. Urine moet kleurloos of nauwelijks geel zijn. Besteed aandacht aan kleur van de urine om te bepalen of je nodig hebt om meer water te drinken.

10 Drink groene thee en witte thee. Beide bevatten antioxidanten die het immuunsysteem stimuleren.

11 Aim om voedsel te eten zo dicht mogelijk bij zijn natuurlijke staat mogelijk te maken. Appelmoes is een betere keuze dan een-appelsmaak mueslireep, maar een hele appel is de beste keuze.

12 Eet biologische waar mogelijk. Het eten van biologisch vlees en zuivel zal uw blootstelling aan dieren die steroïden en antibiotica, die beide kunnen interfereren met het immuunsysteem kregen te beperken. Het eten van biologische groenten en fruit zal uw blootstelling aan pesticiden en andere kankerverwekkende chemische stoffen te beperken.