Hoe te identificeren verwekker van de Duitse Mazelen

Hoe te identificeren verwekker van de Duitse Mazelen


Rodehond, ook bekend als rubella, of driedaagse mazelen, een gemeenschappelijke kindertijd aandoening vóór 1969 en de ontwikkeling van de rubella vaccin. De Rubella virus is de verwekker van de Duitse mazelen en wordt verspreid via druppeltjes van de neus en keel die ofwel worden doorgegeven van huid op huid of ingeademd door een andere persoon.

instructies

1 Begrijpen wie en waarom. Duitse mazelen, meestal onschadelijk voor kinderen in de leeftijd tussen vijf en negen, werd gevreesd door aanstaande moeders om zijn verwoestende gevolgen voor de ontwikkeling van foetussen. Infectie van de moeder in de eerste drie maanden van haar zwangerschap heeft geleid tot een miskraam of het leveren van een doodgeboren of blijvend invalide baby. De laatste uitbraak van mazelen in de Verenigde Staten heeft geleid tot ongeveer twaalf duizend baby's geboren doof en / of blind.

2 Ken de geschiedenis. Eens beschouwd hetzelfde, rubeola, de normale mazelen, rubella en de Duitse mazelen gemaakt wanneer doktoren onderscheid kunnen maken tussen een aantal van de symptomen en de zaken die tijdens de zwangerschap verwoestende waren.

3 Ken de oorzaken. Rodehond wordt vaak aangeduid als Rubella of 3-daagse mazelen. Het oorzakelijke factor is de rubella virus dat wordt uitbesteed via inademing van druppeltjes (door de neus en keel) dat de rubella virus dragen. Deze besmettelijke ziekte kan worden verspreid van beide luchtvaartmaatschappijen en degenen die symptomen van de mazelen.

4 Zie de toekomst. Voorkomen van de Duitse mazelen en de blootstelling aan de rubella virus zijn bijna ongehoord van vandaag, dankzij de rubella. In feite zijn minder dan tien gevallen per jaar aangehaald in de Verenigde Staten en elk van die sinds 2002 kan worden herleid tot buitenlandse bronnen. Om die reden is het noodzakelijk dat er aandacht worden besteed aan de wereldwijde immunisatie in een poging om het aantal gevallen tot nul te brengen en eventuele toekomstige gevallen van rubella veroorzaakt aangeboren afwijkingen in de Verenigde Staten en in het buitenland te voorkomen.