Hoe te identificeren de genetische medische toestand Marfan SyndromeMarfan syndroom is een genetische aandoening die wordt gekenmerkt door een grote frame en lange armen en lange dunne vingers. Het is een bindweefsel aandoening, en er zijn velen in de medische gemeenschap vandaag die denken dat Abraham Lincoln Marfan Syndrome kan hebben gehad, terwijl anderen geloven dat hij een soortgelijke aandoening gehad, maar niet Marfan. Een Franse arts, Antoine Marfan, eerst gedefinieerd Marfan Syndrome in 1896, maar de genetische merker werd niet ontdekt tot 1991.

instructies

1 WEET dat je lichaamsbouw is belangrijk in de diagnose Marfan syndroom en verwante genetische medische aandoeningen. Het hebben van een lange dunne frame en de lange armen en vingers is een kenmerk van Marfan Syndrome, maar er zijn veel mensen in de wereld van vandaag die Marfan syndroom en weet niet over dit ernstige genetische aandoening.

2 Informeer uw familiegeschiedenis. Aangezien Marfan syndroom is een bindweefsel genetische aandoening, een familiegeschiedenis is nuttig. Er zijn sites op het internet die een formaat voor het ontwikkelen van uw familiegeschiedenis te bieden, en als je denkt dat iemand in je familie kan Marfan Syndrome of een aanverwante ziekte hebt, kunt u een familiegeschiedenis te voltooien.

3 Wees ervan bewust dat, hoewel Marfan Syndrome treft opeenvolgende generaties, kunt u nog steeds de eerste zijn om het te hebben als gevolg van de mogelijkheid van een genmutatie. Er is geen gevaar dat lang en dun, of met lange armen en vingers. Het gevaar is niet realiserend dat je Marfan Syndrome kan hebben en waardoor het de voortgang tot het bindweefsel ziekte veroorzaakt de aorta te scheuren waar het aansluit op het hart.

4 beseffen het belang van het controleren met een arts als u zou kunnen hebben Marfan Syndroom. Zodra een patiënt wordt gewezen op de mogelijkheid van deze genetische aandoening en een diagnose wordt gemaakt, kan de operatie worden uitgevoerd om de aorta scheuren die vrijwel zeker doodsoorzaken voorkomen.

Als je iemand in je familie die is lang, mager, met lange armen en vingers weet, wilt u misschien wat onderzoek te doen op deze progressieve ziekte. Veel Marfan Syndrome patiënten hebben problemen met de ogen, ook, en velen hebben zwakke enkels. Zodra een familiegeschiedenis is afgerond, is het vaak mogelijk om een ​​trend te zien in uw familie geschiedenis van mensen die zijn overleden aan hart- en vaatziekten. Dit kan een sleutel zijn, omdat deze het niet gediagnosticeerde genetische aandoening Marfan syndroom kan.

Hints

  • Hoewel Marfan syndroom niet kan worden voorkomen, kan worden gedetecteerd, bekeken en behandeld. Chirurgische ingreep kan worden aanbevolen.
  • Veel patiënten met deze genetische aandoening worden gediagnosticeerd als gevolg van gebrek aan kennis door medische zorgverleners.
  • copyright 2009 Linda Richard
  • Zoals bij elke medische aandoening, moet uw arts testen doen en het oordeel gesprekken met betrekking tot uw gezondheid.