Hoe te Hypertensie Met Kruiden controle

Hypertensie, of hoge bloeddruk (HBP) is een veel voorkomende aandoening die miljoenen Amerikanen elk jaar treft. HBP wordt veroorzaakt door meerdere factoren zoals leeftijd, familiegeschiedenis, voedselkeuze en andere ziekten. Als u last symptomen zoals wazig zien, misselijkheid, duizeligheid en hoofdpijn, moet u uw arts onmiddellijk te zien voor een juiste diagnose. Neem contact op met uw arts om te zien of je medicijnen nodig voordat u de kruiden.

instructies

Hoe te Hypertensie Met Kruiden controle

1 Neem een teentje knoflook per dag gedurende 12 weken. Knoflook is bekend voor het verminderen en verlichten van een aantal ziekten. Knoflook kan uw bloeddruk aanzienlijk verlagen. Knoflook is ook goed voor het verlagen van cholesterol en het voorkomen van bloedstolsels. Het is een goed idee om teentjes knoflook bij de hand te houden; knoflook is verkrijgbaar in tabletvorm, maar met eenzelfde kruidnagel is algemeen effectiever.

2 Ginger en valeriaan ook effectief kan zijn bij het ​​verlagen van de bloeddruk. De aanbevolen dosering van verse gember 1-5 gram per dag. Voor valeriaan, neem een ​​capsule bij de maaltijd, twee keer per dag. Als u vragen hebt, raadpleeg dan een kruiden-deskundige of uw reguliere arts.

3 U kunt deze en andere kruiden-supplementen in capsulevorm tijdens een algemene voeding winkel, of bij een drogisterij. Als je ongerust bent over het gebruik van pillen, kunt u verse kruiden gebruiken. Je kunt ze vinden bij uw plaatselijke supermarkt.

4 Verwerk kruiden in uw dagelijkse maaltijden. Koken met natuurlijke kruiden in plaats van zout kan de bloeddruk verlagen. Beregening een verscheidenheid aan kruiden in uw voedsel kan gezond en lekker zijn. U kunt al gebruik van dergelijke gemeenschappelijke kruiden als nootmuskaat en kaneel. Vraag uw arts over uw dieet en het gebruik van kruiden in je eten.

Hints

  • Raadpleeg een arts voordat u een nieuw kruidenproduct
  • Doe je onderzoek van kruiden voor de behandeling van ziekten en aandoeningen
  • Blijf bij gerenommeerde herbal merken