Hoe te houden voeten warm tijdens het skiën

Hoe te houden voeten warm tijdens het skiën


Veel skiërs die nieuw zijn voor de sport maken over de kou, terwijl op de heuvel. Voeten in het bijzonder kwetsbaar zijn voor het krijgen van gekoeld. Terwijl beginners kan in de verleiding komen om sokken te laag of te dragen dikke sokken, zijn er andere manieren om je voeten lekker warm te houden terwijl het verscheuren van de pistes. Met een beetje planning, kunt u zelfs voorkomen dat de verleiding zich terug te trekken naar de lodge na elke run, waardoor steeds meer runs in en meer ervaring, het bevorderen van je vaardigheden in het proces.

instructies

1 Draag goede ski sokken bij het uitproberen van laarzen en dan skiën. Goede ski sokken zijn dunner en bereiken kalf hoogte, waardoor een meer direct contact met de boot en bindend.

2 Haal je boots goed passend door een boot installateur. Slecht uitgerust boots zal u leiden tot over-gesp de laarzen, het afsnijden van circulatie. Goed ingerichte laarzen, met warmte-gegoten innerlijke laarzen, zal voelen als een verlengstuk van je voet.

3 Zet aangepaste steunzolen in je innerlijke laarzen. Custom voetbedden zijn gemaakt van een dikker materiaal, dus ze zullen je warmer te houden. Ze houden ook je knie en voet in anatomische uitlijning, leidt tot een betere skiën.

4 Carry sommige chemische warmte packs met je mee. Chemische warmte packs worden geactiveerd door contact met de lucht. Op echt koude dagen, kunt u een paar steken op je tenen om de warmte te verhogen.

5 Installeer boot kachels, als al het andere faalt. Moderne elektronica toestaan ​​boot monteurs elektronische boot warmers in uw skischoenen te installeren. Deze warmers op batterijen en hebben meerdere temperatuur instellingen, zodat u warm en droog blijven.