Hoe te houden voedsel Cold tijdens het kamperen

Het houden van uw eten koud tijdens het kamperen is veel gemakkelijker dan het klinkt. De sleutel is om te investeren in een kwaliteit, volledig luchtdicht ijs op de borst dat een grendel of slot op het heeft om ervoor te zorgen dat er geen warme lucht in te krijgen en smelt het ijs. Als het mogelijk is, stelt u uw ijs op de borst in de schaduw, terwijl u kamperen om oververhitting te voorkomen. Deze methode zal werken aan elk type van voedsel koud om fruit te houden, van vlees tot dranken.

instructies

Hoe te houden voedsel Cold tijdens het kamperen

1 Plaats twee zakken blokijs onderin een grote koelbox. Het is niet nodig deze uitpakken. Controleer de onderkant van de koelbox geheel of nagenoeg geheel bedekt.

2 Bewaar het voedsel dat u wilt koud te worden bewaard in plastic containers en plastic diepvrieszakjes, zorg ervoor dat de deksels op strak en de zakken worden veilig gesloten. Leg de helft van het voedsel over de ijsblokken in een gelijkmatige laag, stapelen indien nodig.

3 Open een zak met ijsblokjes en giet over het eten containers. Leg de tweede helft van het voedsel containers over de ijsblokjes. Open de tweede zak met ijsblokjes en volledig te bedekken het voedsel containers. Sluit het ijs op de borst onmiddellijk, vergrendelen of blokkeren is om ervoor te zorgen het is luchtdicht. Bij het ophalen van een item uit het ijs op de borst, zorg ervoor dat de borst is geopend voor een minimale hoeveelheid tijd. Het voedsel moet koud en vers ongeveer vier dagen wordt, zelfs wanneer het ijs gedeeltelijk smelt en wordt koud water.