Hoe te houden Sweets in een dieet

Het vermijden van dessert kan het moeilijkste deel van het eten van een maaltijd voor diabetici. Van chocolade-ijs zelfgemaakte appeltaart, zoetigheden en desserts maken deel uit van Amerika's obsessie met suiker. Jarenlang, voedingsdeskundigen en artsen hebben gedebatteerd over de juiste rol van suiker in een dieet. Nu diabetici hebben meer opties voor het eten van snoep, maar ze moeten nog steeds zorgvuldig hun dieet plannen.

instructies

1 Raadpleeg uw arts. Voordat u een dieet plannen te wijzigen, te praten met zowel uw voedingsdeskundige en uw arts over de mogelijke korte en lange termijn effecten op de gezondheid en hoe het wijzigen van uw dieet kan invloed hebben op uw bloedsuikerspiegel.

2 Houd een eetdagboek. Volg al uw voedselinname, zodat u precies weet wat je gegeten hebt en hoeveel koolhydraten die je hebt geconsumeerd. Lees etiketten van levensmiddelen. Weten hoeveel koolhydraten zijn in een artikel kan u helpen bij het plannen van uw maaltijden voor de dag.

3 Overweeg het gebruik van andere soorten zoetstoffen. Kunstmatige zoetstoffen zoals sorbitol, saccharine of sucralose kan vervangen suiker in vele recepten en worden algemeen beschouwd als gezonder voor de bloedsuikerspiegel diabetici '.

4 Gebruik vruchten vaker. Gedroogde vruchten of gepureerd fruit kan worden gebruikt bij het bakken en andere desserts zoetheid verbeteren.

5 Verminder de hoeveelheid andere eenvoudige koolhydraten in uw dieet. Vraag uw arts wanneer u een deel van uw koolhydraten (rijst, pasta, aardappelen en brood) kan vervangen voor een dessert gemaakt met suiker. Dit type van substitutie kan handig zijn tijdens de vakantie.

6 Houd porties klein. Als je eet snoep, splitsing van de portie met een vriend of bestel een kleinere individuele grootte. Kies voor kwaliteit boven kwantiteit.

Hints

  • Een vetarm, suikerarm dieet met fruit, groenten, eiwitten en volkoren granen wordt beschouwd als de beste voor diabetici. Sweets moet worden beschouwd als een speciale traktatie, niet een alledaags voedsel.
  • Vermijd het gebruik van de caloriearme zoetstof aspartaam ​​als u fenylketonurie (PKU) hebben. PKU is een zeldzame genetische aandoening van sommige mensen.