Hoe te houden Men & # 039; s Hair Healthy

Het houden van uw haar gezond kan helpen bij het voorkomen van bepaalde voorwaarden. Ongezonde haar kan leiden tot dunner, kalend en droogte. Het maken van veranderingen in levensstijl kan je haar gezond te houden en het verminderen van de kans dat deze situaties zich voordoet. Je moet meer voor je haar te doen dan gewoon wassen en kam het om het gezond te houden. Als je begint te merken dunner wordend haar, een afspraak maken met uw arts.

Stap 1

Maak tijd om te oefenen. Lichaamsbeweging verbetert de bloedtoevoer naar het hoofd en kan het haar gezond. Richt uit te werken ten minste drie tot vijf keer per week gedurende 30 minuten of meer. Omvatten zowel aƫrobe oefening en krachttraining in uw routine.

Stap 2

Behandel haar voorwaarden die je kan hebben. Als u een probleem, zoals luizen of roos te ontwikkelen, zorg ervoor dat je de aandoening te behandelen meteen om haargroei problemen te voorkomen. Gebruik over-the-counter shampoos of actuele oplossingen om luizen te genezen.

Stap 3

Houd je haar goed gehydrateerd. Drink veel water gedurende de dag, ten minste zes tot acht glazen. Overweeg een 250mg dagelijks supplement lijnzaadolie om vocht toe te voegen aan uw manen.

stap 4

eiwit toe te voegen aan je haar. Eenmaal per week, sloeg een ei en meng het met een kleine hoeveelheid shampoo. Was de stof in je haar en goed naspoelen. Het eiwit in het ei kan je haar gezond en sterk te houden.

stap 5

Eet een gebalanceerd dieet. Goede voeding is een essentieel onderdeel van het houden van een man haar gezond. Zorg ervoor dat u een dieet rijk aan ijzer, eiwitten, zink en vitamine C. Voedingsmiddelen eten hoog in deze voedingsstoffen bevatten broccoli, boerenkool, aardbeien, sinaasappels, noten, oesters, kalkoen, kip, mager rood vlees en zuivelproducten.

Wat je nodig hebt

  • eieren