Hoe te houden een Borst Moist Terwijl Slow Cooking

Hoe te houden een Borst Moist Terwijl Slow Cooking

Er zijn verschillende laag en langzaam koken methodes voor een rundvlees borst. U kunt een roker, grill, oven of zelfs een slow cooker groot genoeg om de hele rundvlees cut te houden gebruiken. Het doel van de lage en slow cooking is om lage temperaturen te gebruiken voor langere tijd om gelijkmatig gaar het vlees binnen zonder uit te drogen. Echter, borst bezuinigingen hebben de neiging om weinig vet marmering binnen te hebben en zelfs de lage en langzame manier van koken kunt u met een droge borst als je niet voorzichtig bent. Tijdens de slow cooking proces, in dienst van één of meer methoden voor het houden van de borst vochtig.

Stap 1

Stel de keuken omgeving voor vochtige warmte. Voor een roker of grill, dit betekent tot koolstof of via vlammen enerzijds mogelijk links en tot een waterpan anderzijds. Plaats een water / lekbak onder gebraad in de oven. Voeg 1 kopje water aan de slow cooker.

Stap 2

Plaats het borststuk met de vette kant naar boven, dus als vet smelt in het kookproces, is bastes het vlees.

Stap 3

Wikkel de borst in bacon het toevoegen van meer vet aan het vlees te smelten en rijg de borst tijdens het koken.

stap 4

Masseer een droog wrijven van zwarte peper, zout, paprika, ui poeder en knoflookpoeder in het oppervlak van het vlees om een ​​korst te maken. De korst wordt meer dan een smaakstof Bovendien ontstaat een vochtafdichting.

stap 5

Wikkel de borst in aluminiumfolie als u geen water lekbak gebruiken. Dit houdt alle vocht ontsnapt uit het vlees dicht in het kookproces blijven en bedruip het vlees.

stap 6

Schroei borst bij een hogere temperatuur gedurende 20 minuten tot bruin de buitenlaag en sluis in sappen. Als u het koken van een borst op 250 graden F, start de borst op 350 graden F, of bruin in een koekenpan op middelhoog vuur alvorens het in de grill, oven of fornuis.

waarschuwingen

  • Niet controleren de borst gaarheid door het snijden met een mes. Dit breekt vocht afdichting en laat sappen ontsnappen. In plaats daarvan, controleert u de gaarheid door het invoegen van een vleesthermometer.

Tips

  • Dry rubs gemaakt naar smaak. Een fundamentele droge rub bevat een deel van het zout, een deel van de paprika, twee delen van paprika, twee delen van ui poeder en twee delen van knoflookpoeder.

Wat je nodig hebt

  • Water
  • Oven veilig pan
  • Spek
  • droog wrijven
  • Aluminiumfolie
  • Koekepan
  • vleesthermometer