Hoe te Hockey Equipment wassen thuisNa maanden van gestage play hockey versnelling wordt rijp met de geur van het spel. Pads genieten van spelers & # 039; zweet en onvermijdelijk beginnen te ruiken, maar er zijn manieren om te voorkomen en zelfs verwijderen meeste geuren uit je hockey versnelling. Hoewel er manieren om al je spullen veilig te genieten, kunt u veel tijd besparen door zich te richten op de pads dat het ergste en niet te wachten op je spullen te drogen ruiken. De harde kunststof delen van je spullen niet verwerven ongelukkige geuren, dus je moet zich richten op de poreuze, zachte delen voor het reinigen.

instructies

1 Spreid je spullen zodra je thuis komt uit een spel of praktijk. Regelmatige drogen van je spullen is de beste manier om je spullen ruiken frisser tussen wasbeurten te houden. Verwijder alle plastic onderdelen van je spullen die je kan; Dit omvat vaak stukken van scheenbeschermers, jock straps en broek.

2 Plaats de zachte, nonplastic gedeelten van de apparatuur in uw wasmachine met wasmiddel. Elleboogbeschermers, binnen afdelingen van scheenbeschermers, jock straps (minus de beker), hockey sokken en afneembare delen van uw schoudervullingen kan veilig in de wasmachine gaan op een zachte cyclus. Gebruik een zachte of delicate cyclus om je spullen te wassen, zodat het apparaat de mand van uw machine niet beschadigt.

3 Keer terug naar de overgebleven spullen en plaats droger lakens in je handschoenen en schaatsen. Dit absorbeert veel van de vuile geur van de versnelling, terwijl het vrijgeven van extra geurende chemicaliën.

4 Gebruik een mild schoonmaakmiddel of spray op de binnenkant van je schoudervullingen, helm, broeken en scheenbeschermers om bacteriën te reinigen van het oppervlak van apparatuur die niet in een wasmachine kan gaan. Zorg ervoor dat je verspreid het gereinigde versnelling goed na het afvegen het naar beneden.

5 Haal uw elleboogbeschermers uit de wasmachine en leg ze te drogen met de rest van je spullen. Leg de overige apparatuur uit de wasmachine in uw droger. U kunt een droger blad indien gewenst toe te voegen. Zorg ervoor dat de droger ingesteld op een laag vuur cyclus om uw apparatuur te beschermen.

6 Het opzetten van een fan geconfronteerd met uw drogen versnelling. Het verhogen van de snelheid waarmee je spullen droog zal voorkomen dat de extra bacteriën groeien. Gebruik een ventilator om je spullen droog als je het niet tussen het gebruik wassen om slechte geuren naar een mininum houden.

Hints

  • Draag t-shirts, lang ondergoed of compressie leggings en sokken onder uw spullen tijdens alle trainingen en wedstrijden. Dit helpt genieten van een aantal van het zweet van je spullen en wordt voorkomen dat schimmels groeien.
  • Het is bijna onmogelijk om te verwijderen alle geuren van hockey handschoenen. Het beste wat je kunt doen is om ze regelmatig te drogen na het spelen en gebruik droger lakens om de geur te verlichten.