Hoe te Hair Schade en breuk te voorkomen

Hoe te Hair Schade en breuk te voorkomen


De meeste mensen willen gezond haar. Helaas kan bad hair care gewoonten leiden tot beschadiging en breuk. Hair is kwetsbaar, en het is van vitaal belang om haar te behandelen met zorg. Tekenen van beschadigd haar bevatten dunner, trage groei, en haaruitval. Vele factoren spelen een rol in ongezonde haar, en het omkeren van de schade vraagt ​​vaak voor de uitvoering van een aantal elementaire haarverzorging routines.

instructies

1 Maak er een gewoonte van het masseren van je hoofdhuid. Wrijven of masseren van je hoofdhuid houdt het bloed circuleert om je hoofd, dat je haarzakjes versterkt en stimuleert een gezonde groei.

2 oefening 30 minuten per dag. Er is een verband tussen fysieke activiteit en gezond haar. Net als de hoofdhuid massages, oefening bevordert de bloedtoevoer naar de hoofdhuid en helpt bij het voorkomen en reverse haar schade.

3 Eet eiwitrijke voedingsmiddelen. Omdat haar is eiwit, de voorbereiding van gerechten die zijn voorzien van een flinke portie van eiwit helpt u een gezond hoofd van haar te behouden. Voedingsmiddelen met eiwit bevatten eieren, vlees, noten en peulvruchten.

4 Schakel uw föhn setting. Dagelijks warmte uit je haar drogen kunt uw sloten beschadigen. Denk aan de lucht drogen, of gebruik maken van een koeler instelling om je haar te drogen.

5 Limit warmte styling. Vermindering van het gebruik van platte strijken en krullend haar met hete krulspelden.

6 Vermijd stijlen die je haren te trekken. Paardestaarten en vlechten kan je haar te benadrukken en breuk veroorzaken aan de uiteinden.

7 Gebruik een professionele stylist. Self-kleuren van je haar en het toepassen van andere chemicaliën, zoals permanenten kan geld besparen, maar het toepassen van uw eigen chemicaliën zonder ervaring kan het haar schade en verlies veroorzaken.