Hoe te Greyhounds Race

De sport van hondenraces kan spannend, leuk en winstgevend zijn voor deelnemers. Er zijn verschillende dingen te overwegen bij het invoeren van de sport als een nieuwkomer. Je kunt het alleen doen of vrienden te vinden om samen te werken met als u windhonden racen. Lees verder om meer te leren.

instructies

1 Praat met de race-manager bij een renbaan u geïnteresseerd bent. Hij staat zijn om informatie te verstrekken over het kopen van uw eigen windhond zal zijn. U kunt namen en telefoonnummers van fokkers krijgen. Ontdek alles wat je kunt over het succes van de kweker. Win advies voordat u een windhond te kopen, vooral als uw kennis beperkt over het ras. De sport vereist een kwaliteit windhond. Het circuit kan u in contact brengen met ervaren eigenaren die u kunnen helpen een weloverwogen beslissing te maken.

2 Leer de voors en tegens van het kopen van een pup versus een oudere hond tijdens de voorbereiding van windhonden racen. Een puppy is de goedkoopste, maar heeft een onzekere toekomst. Als je koopt op een veiling, krijg je te zien pups lopen een proef race. Dan zult u zien welke de strijd in hen om de haas te jagen hebben. Oudere greyhounds zijn beschikbaar voor verkoop tegen hogere prijzen. Prijs kan sterk variëren. Puppies kunnen kosten $ 500 tot $ 1000. Een reeds succesvol racen windhond kan oplopen tot $ 20.000.

3 Bekijk de prijzen van kennels in opdracht van het circuit te racen windhonden. Eigenaren zijn ofwel fokkers of ze kopen windhonden van kwekers. Als pups zijn getraind en klaar om te racen, worden ze verhuurd aan kennels. De meeste kennels rekenen een maandelijkse vergoeding te verhogen en op te leiden. Vergoedingen meestal variëren van $ 80 tot $ 120 per maand.

4 Registreer uw windhond met de National Greyhound Association als hij is klaar om te racen. De kostprijs is meestal $ 30. U vindt hier ook een staat racelicentie nodig. Licentiekosten meestal variëren van $ 25 tot $ 75.

5 Ondertekenen een huurcontract met de kennel die je hebt gekozen. Zorg ervoor dat de lease-overeenkomst voorziet in de tijdige betaling van het winnen van commissies. Meest betalen 35 tot 50 procent van de winnende tas voor een race. Zorg ervoor dat uw huurcontract heeft een beëindiging clausule in het geval dat u niet tevreden bent met de diensten van de kennel.

Hints

  • Controleer de referenties van elke windhond verkopers voordat je koopt. Vragen hoeveel greyhounds ze hebben verkocht en wat de track record is voor het winnen van races.