Hoe te genezen zure reflux Met behulp van cayennepeper

Zure reflux kan problemen met de spijsvertering van brandend maagzuur leiden tot veel meer ernstige reacties op kruidig ​​voedsel en cafeïnehoudende dranken. Zure reflux gebeurt wanneer maagzuur ontsnappen aan de maag en maakt hun weg naar de slokdarm, wanneer ze veroorzaken het gehele gebied ontstoken en pijnlijk. Gelukkig zijn er veel mensen hebben een groot deel van het succes van de behandeling van zure reflux natuurlijk met cayennepeper.

instructies

1 Praat met uw arts over de behandeling. Hoewel cayennepeper is volledig natuurlijk, er zijn veel verschillende opties voor doseringen, en de mate van ernst van uw zure reflux kan bepalen welk type van de dosering die u moet nemen. De arts kan u laten weten welke soorten bijwerkingen die u moet worden voorbereid voor als de peper niet werkt, omdat cayennepeper is een specerij die eigenlijk reflux bij sommige mensen kan veroorzaken.

2 Verhit een glas water. Je kunt het opwarmen in de magnetron ongeveer 90 seconden op hoog. Het water mag niet koken, maar het moet heel warm zijn - zo heet als je kon staan ​​om thee te drinken. Dit zal helpen de cayennepeper capsule naar behoren worden opgenomen in je maag.

3 Neem de cayennepeper capsule met de volle glas heet water ongeveer 20 minuten voor het eten. Je hoeft niet naar het water tuffen, maar je moet deze wel gestaag te drinken, zodat je de Cayenne en al het warme water in je maag samen.

4 Eet normaal. Probeer niet een potentieel problematische voedsel, zoals warm en kruidig ​​tacos meteen. Eet normaal voedsel en zie hoe je lichaam reageert. U zult merken dat het nemen van de cayennepeper capsule helpt uw ​​reflux. Als dat zo is, dan blijven de capsules of twee keer per dag voordat maaltijd.
Over het algemeen is het niet nodig om een ​​capsule te nemen met ontbijt, en als je kunt voorkomen dat men tijdens de lunch, zal het waarschijnlijk helpen beter te eten. Het diner is meestal de meest problematische maaltijd voor reflux, dus je moet een cayennepeper capsule zeker neem dan.

Hints

  • Gebruik een dagboek om uw vooruitgang te volgen en te bepalen of de cayennepeper je helpt.
  • Raadpleeg altijd een arts voordat u een nieuwe behandeling, medicijnen of remedie tegen reflux.