Hoe te genezen Terugkerende schimmelinfecties Met Home Remedies

Hoe te genezen Terugkerende schimmelinfecties Met Home Remedies


Inzicht in hoe om te genezen terugkerende schimmelinfecties met huismiddeltjes is een must voor sommige vrouwen, omdat de moderne geneeskunde dit probleem niet adequaat aanpakken. Het goede nieuws is dat veel van de home remedies bestaan ​​voor schimmelinfecties. De truc is om degene die het beste werkt voor u te vinden. Hier zijn drie populaire.

instructies

Gebruik van een föhn

1 Koop een föhn. Het hoeft niet naar een chique of dure één zijn. Het moet gewoon een föhn dat een open, ronde nozzle die u eenvoudig kunt manipuleren tussen je benen heeft zijn.

2 Nadat je douche, handdoek droog. Zorg ervoor dat u bepaalde rente te betalen om je privé omgeving. Droog het zo goed mogelijk.

3 Blow droog uw prive-gebied. Dit te bereiken door het opheffen van een been en blaast warme lucht tussen je benen. Wees er zeker van te focussen op je schaamhaar. Het is het vocht uit het gebied dat veroorzaakt vaak schimmelinfecties. Maak dit proces een deel van uw normale douche en bad routine totdat je resultaten zien.

Cure terugkerende schimmelinfecties met yoghurt

4 Aankoop yoghurt met Lactobacillus acidophilus erin. Deze cultuur bestrijdt actief schimmelinfecties. Het is een wetenschappelijk feit en aanbevolen door de meeste artsen.

5 Eet deze yoghurt minstens een keer per dag. Door het consumeren van het, de cultuur (Lactobacillus acidophilus) in het zal absorberen in je bloedbaan en aan het werk gaan.

6 Herhaal de stappen 1 en 2 tot je resultaten te zien. Meestal is de meerderheid huismiddeltjes zien merkbare resultaten binnen 30 dagen.

Gebruik Dawn Dishwashing Vloeistof

7 Koop een fles van Dawn afwasmiddel. Dit afwasmiddel heeft ingrediënten in dat Candida albicans te doden, dat is een schimmel die schimmelinfecties veroorzaakt.

8 Scrub. Voorafgaand aan het wassen van je slipje, scrub het kruis met Dawn afwasmiddel. Doe het door het toevoegen van een daling van Dawn aan het kruis en te mengen met warm water.

9 Gooi je slipje in de was. Was zoals gewoonlijk met uw normale wasmiddel en droog zoals gebruikelijk na afloop. Herhaal dit proces tot je resultaten te zien. Beter nog, maak er een regelmatige beoefening voor het geval je schimmelinfectie rendement.

Hints

  • Als u last heeft van terugkerende infecties gist, is het best om een ​​paar remedies te combineren.
  • Als geen van deze oplossingen werkt, zoek dan professionele hulp.