Hoe te genezen Fish Roe Met silicaat

Roe is de naam voor zoetwatervis ei clusters. Roe wordt van zalm verwijderd en gebruikt als aas. De bewaarde roe maakt grote aas voor zowel zalm en forel, aangezien beide vis natuurlijk voeden met ree in het wild. Gewoonlijk worden de eieren gereinigd en vervolgens gemengd met een conserveringsmiddel. Silicaat, in poedervorm, is het belangrijkste actieve bestanddeel in commerciële zalm eieren uitharding producten. Zalm ei uitharden kits kunnen worden gekocht bij aas winkels of sportartikelen winkels die aas te dragen.

instructies

1 Verwijder de ree, of eieren, uit de streng en leg ze in een plastic kom. Spoel ze af met koud water als er geen bloed op hen. Gebruik alleen gedestilleerd water; conserveermiddelen en chemicaliën in leidingwater kan beschadiging van de eieren zorgen.

2 Breng de ree in een schone plastic verf zeef en laat al het water volledig weglopen. Een mesh zeef voedsel worden gebruikt zolang als het gaas is zeer fijn worden gebruikt.

3 Plaats de eieren in een kom en voeg het harden silicaat volgens de specifieke aanwijzingen van het ei cure u gekocht. Roer het silicaat voorzichtig in de eieren en plaats in de ijskast gedurende twee uur.

4 Haal ze uit de koelkast en dan weer stam van de eieren. Laat het uitharden oplossing eruit lopen. Roer te helpen verwijderen vloeistof en leg vervolgens de kuit op een papieren handdoek.

5 Drogen aan de lucht gedurende 10 tot 15 minuten en schep de geharde en de matige ei reeën in individuele kleine plastic zakjes voor later gebruik als aas.

Hints

  • Roe kunnen worden opgeslagen in een ijskast gedurende één maand worden bewaard in een vriezer gedurende één jaar.
  • Omdat bloed in de eieren ze snel kunnen ruïneren, is het het beste om zorgvuldig ontlucht de vis, verwijder de kuit en genezen ze allemaal binnen 24 uur van de vis te vangen.