Hoe te genezen allergieën Van Mold & Dust

Meer dan 50 miljoen Amerikanen lijden aan allergieën, volgens de New York Times. Allergieën van invloed zijn mensen anders, waardoor verschillende reacties. De meeste ervaren jeukende ogen, een verstopte neus en hoofdpijn, maar voor sommigen kan een leven of dood kwestie. Er zijn manieren van genezen van een schimmel en stofallergie met eenvoudige oplossingen die niet veel moeite te doen.

instructies

1 Dood alle schimmel en meeldauw rondom het huis. Meng bleekwater en water in een spuitfles. Meng een deel water op één deel bleekwater en vul een spuitfles. Gebruik deze oplossing voor de meer ernstige gebieden rond het huis zoals zwarte schimmel op de fundering van het huis. Meng twee delen water en een deel bleekwater voor minder ernstige gebieden rond het huis, zoals de douche of onder de gootsteen.

2 Koop een lucht filtratie-eenheid voor uw huis om de lucht van elke stof te filteren. Koop ofwel een HEPA-goedgekeurde luchtfilter of een ionische filter voor de beste resultaten. Stof je hele huis om de andere dag. Vacuum minstens drie keer per week te houden stof zich afzet op de vloer. Was beddengoed een keer per week in warm water en zeep om stofvrij bladen die ook vrij van huisstofmijt, die een stof allergie kan verergeren zijn behouden.

3 Neem een antihistaminicum op een dagelijkse basis om de reactie van het lichaam op stof en schimmel te voorkomen. Koop een niet-kalmerend antihistaminicum, zoals loratadine, zodat je niet slaperig worden. Niet-sederende antihistaminica worden meestal verkocht in een 12- of 24-uurs pil. Drink minstens zes 8-oz. glazen water bij het nemen van een antihistamine als ze je kunnen uitdrogen.