Hoe te gebruiken visserijlokmiddelen in Salt Water

Hoe te gebruiken visserijlokmiddelen in Salt Water


Het vangen van zoutwater vis op kunstaas is spannend. In tegenstelling tot aas, die veel zitten en wachten impliceert, vissen met kunstaas is een actieve achtervolging. Het is aan jou om de verleiding te laten bewegen, kijken en zich gedragen alsof het leeft. Als een vis aanvalt je lokken er is geen twijfel over mogelijk. Er is genoeg enthousiast over wanneer het water explodeert als een grote vis slams je lokken te zijn.

instructies

1 De eerste vraag die iedere visser vraagt ​​is: "Waar zijn de vissen? ' Er is niet een antwoord dat kan worden toegepast op elk uur van de dag of elk seizoen van het jaar. Enkele basisprincipes zal helpen beperken uw deel van de oceaan tot een beter beheersbaar gebied.
Kijk voor het duiken vogels. Wanneer roofzuchtige visvoer, ze jagen kleine baitfish aan het wateroppervlak. Aan de oppervlakte, de kleine vissen aan te trekken al snel de aandacht van meeuwen, sterns en aalscholvers. Duiken vogels zijn de meest voor de hand liggende teken van het voederen van vis. Als je merkt dat werkt vogels, beginnen gieten en het werk van het water grondig.
Vis liefde structuur. Of het nu een steiger, pier of een punt van het land, dat steekt in het water, deze onderbrekingen wijzigt u de snelheid van het water als het tij beweegt om hen heen. De verandering in de huidige snelheid maakt baitfish kwetsbaar voor roofdieren. Deze stukken van de structuur van zijn vis magneten, en je moet extra aandacht besteden aan hen wanneer u vissen met kunstaas.

2 Cast en op te halen. Het is echt zo simpel. De meeste van lokmiddelen van vandaag goed te werken zonder al te veel inspanning van de kant van de gebruiker. Ophalen popping pluggen met een snelle schokkerige motie om de verleiding plons te maken, pop en borrelen aan de oppervlakte. Zwemmen pluggen worden gebruikt met een langzame gestage halen. Om dingen door elkaar halen, probeer het toevoegen van een af ​​en toe een pauze of op te halen uw zwemmer met een snelle schokkerige beweging plaats. Bucktails en zacht plastic mallen kunnen worden teruggestuurd op de bodem of opgehaald met een langzame constante actie. Als je het gevoel een vis hit uw lokken, til de staaf tip scherp aan de haak te stellen.

3 Uw apparatuur moet worden aangepast aan het type visserij u van plan bent te doen. Voor het gieten van kunstaas in zout water, een 7-foot medium actie spinhengel is een goede keuze. Pas je hengel tot een draaiende reel zoals de Penn 5500 of Daiwa Advantage 3500A en je zal een outfit licht genoeg om de hele dag nog sterk genoeg om een ​​grote vis te landen uit te brengen.
Laad je haspel met 12-pond test monofilament of 30-pond test vlecht. Bind je lijn naar een vat draaibaar en voeg een 3-voet lengte van 50-pond test fluorocarbon voor uw leider. U kunt uw lokken direct te koppelen aan de leider materiaal.

4 Met behulp van kunstaas voor zoutwater vis te vangen wordt vaak aangeduid als het aansluiten. Het voordeel van het aansluiten op aas is dat door het presenteren van een actieve lokken om de vis, kan je een heleboel water in plaats van te wachten op de vis naar u toe komen te dekken. Begin met een gedeelte van het water en bedek het allemaal met een fan patroon van afgietsels. Nadat u dit gedeelte van water bedekt heeft, naar beneden op het strand en te herhalen.