Hoe te gebruiken Tea Tree Oil voor Jock Itch

Hoe te gebruiken Tea Tree Oil voor Jock Itch

Mannelijke atleten zijn het meest waarschijnlijk om dit ringworm-gerelateerde schimmelinfectie te krijgen, maar iedereen kan jock itch ontwikkelen --- vooral als hun activiteiten leiden tot een vaak bezwete liesstreek. Symptomen van jock itch omvatten jeuk en stekend gevoel in de liesstreek, roodheid, een verhoogde uitslag, schilfering, peeling of gebarsten huid. Plaatselijke toepassing van tea tree olie kan jock jeuken verminderen en herhaling van de infectie te voorkomen, maar klinische testen bevestigen van de voordelen van de olie ontbreken. Als de symptomen aanhouden, raadpleeg dan uw arts om uit te sluiten van een onderliggende aandoening.

Tea Tree Oil

Telers oogsten de bladeren en takken van de theeboom, of Melaleuca alternifolia, bestemd voor de productie van gedestilleerd tea tree olie. De olie bevat terpinenen, die antischimmel, antibacteriële en antimycotische eigenschappen kan hebben, wat betekent dat de olie van de mogelijkheid om schimmels te vernietigen, volgens de "PDR voor kruidengeneesmiddelen."

Potentiële voordelen

Tea tree olie absorbeert in de huid snel, meldt de "Gale Encyclopedia of alternatieve geneesmiddelen," en mengt gemakkelijk met het lichaam oliën voor de behandeling van schimmelinfecties huidaandoeningen, met inbegrip van jock itch. De "Gale Encyclopedia" beschouwt de olie tot een te zijn "excellent antischimmelmiddel."

Hoe te gebruiken

Tea tree olie is verkrijgbaar als een ingrediënt in over-the-counter antifungale zalven, of u kunt mengen 18 druppels tea tree olie met 1/8 kopje amandelolie, suggereert dat de "Gale Encyclopedie." Bewaar de bereide olie in een donkere fles en goed schudden voor elk gebruik. Breng de olie zojuist gewassen huid nodig jeuk en branden verlichten. Voor extra voordeel, voeg een paar druppels van de volledige sterkte tea tree olie aan uw badwater of om uw wasmiddel.

overwegingen

Tea tree olie is waarschijnlijk veilig voor de meeste mensen wanneer verdund met vervoerder olie en lokaal gebruikt zoals aanbevolen, maar er zijn geen tests bevestigen dat zij de veiligheid van jonge kinderen, zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven. Omdat de Food and Drug Administration heeft geen toezicht op de productie van kruidengeneesmiddelen, is er geen garantie dat de tea tree olie gekochte product effectief, puur of van hoge kwaliteit zal zijn. Heeft tea tree olie niet intern te nemen.