Hoe te gebruiken Sweet Oil

Hoe te gebruiken Sweet Oil


Zoete olie is gewoon een andere naam voor olijfolie, zo genoemd vanwege zijn zoete smaak. Olijfolie heeft tal van voordelen, waarvan vele zijn oorsprong in de oudheid; in het oude Griekenland, atleten gebruikten het als een natuurlijke smeermiddel, wrijven over hun hele lichaam. De meeste mensen hebben een fles olijfolie in hun keuken en gebruik het op een dagelijkse basis voor het koken (bijvoorbeeld als een alternatief voor reuzel, boter of margarine bij het bakken), maar er zijn andere, meer verrassende manieren waarop u kunt sweet gebruiken olie.

instructies

1 Verhit een kopje zoete olie in de magnetron gedurende 30 seconden. Gebruik een oor druppelaar of pipet enkele druppels te passen in het oor om de pijn te verlichten van oorpijn. Dompel een wattenstaafje in de verwarmde zoete olie en wrijf het zachtjes rond de buitenkant oorholte voor hetzelfde resultaat.

2 Breng royale hoeveelheden zoete olie om uw huid direct na een bad te vergrendelen in vocht en houdt uw huid zacht en glad. Voeg een paar druppels van zoete olie aan uw bad voor een vochtinbrengende weken. Wrijf zoete olie op schrale, gebarsten lippen om ze te kalmeren. Plaats een fles zoete olie in de koelkast; eenmaal gekoeld, toepassen op zonverbrande huid voor snelle verlichting.

3 Giet zoete olie in twee kleine vinger kommen en geniet van je vingers voor een paar minuten om nagelriemen te verzachten en de conditie van uw nagels. Masseer zoete olie in je handen voor zachtere huid.

4 Smeer de huid met zoete olie naar een alternatief voor scheerschuim dat beschermt tegen wondjes en sneetjes.

5 Sprenkel een kleine hoeveelheid zoete olie op je kam en voer het uit door je haar te temmen en te ontwarren het. Wrijf een paar eetlepels zoete olie in je hoofdhuid en het haar voor een voedende behandeling die zal verlaten uw sloten zacht en zijdeachtig.

6 Voeg 1 eetlepel zoete olie tot een glas water en drink het onmiddellijk voor het slapengaan om de vacht van de keel en helpt snurken te voorkomen.

7 Mix twee delen olijfolie met een deel citroensap. Giet een paar druppels van het mengsel op een zachte doek en gebruik het om stof, vlekken en vingerafdrukken weg te vegen van houten meubilair. Wrijf olijfolie in lederwaren, laat het gedurende 30 minuten en veeg het af naar de oppervlakte te conditioneren.