Hoe te gebruiken supplementen om Geheugen te verbeteren

Hoe te gebruiken supplementen om Geheugen te verbeteren


Onze geest is een van de krachtigste computers. Helaas, onze gedachten beginnen te verslechteren naarmate we ouder worden. Het effect kan variëren van mild geheugenverlies tot ernstige aandoeningen zoals de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie. Ons geheugen is een van de essentiële capaciteiten die het meest worden getroffen door deze verslechtering. Gelukkig supplementen te gebruiken om het geheugen te verbeteren. Wat meer is, de supplementen zijn een natuurlijke, niet-giftige manier om mentale capaciteit uit te breiden.

instructies

1 Gebruik Ginkgo Biloba geheugen prestaties en leervermogen te versterken. Deze kruiden supplement kan ook worden gebruikt ter voorkoming en aandoeningen zoals de ziekte van Alzheimer. Hoewel het niet zo sterk als de meeste commerciële medicijnen, indien in doseringen aanbevolen door uw arts wordt genomen, is bewezen dat mentaal functioneren te verbeteren door de bloedstroom door de capillairen die de hersenen leveren stimuleren geheugencapaciteit. De aanbevolen dagelijkse dosis tussen 120 mg en 240 mg, die 2 of 3 doses.

2 Omega-3 vetzuren zijn een levensvatbare aanvulling voor het verhogen van uw vermogen om uw geheugen te behouden. Een zeer belangrijke omega-3 vetzuur DHA (docosahexaeenzuur). Het biedt ons zenuwstelsel, terwijl de bescherming van onze hersencellen. Verkrijgbaar in te vullen vorm zijn omega-3 vetzuren klinisch bewezen dat het risico van de laesies die dementie en geheugenverlies verlagen. Er is geen aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) vastgesteld voor Omega-3 vetzuur supplementen, zodat in overleg met uw arts voor een specifieke dosering geschikt voor u.

3 Maak Lecithine een dagelijks onderdeel van uw dieet, als een uitstekende bron van vitaminen die gezonde hersenen activiteit te bevorderen. Verworven door korrels beschikbaar in de meeste gezondheid van voedsel opgeslagen, dit supplement is een eenvoudige add-in aan uw dieet. Er is geen aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) vastgesteld voor lecithine, zodat in overleg met uw arts voor een specifieke dosering geschikt voor u.

4 Kies vitamine E als een aanvulling op uw dagelijkse regime toe te voegen tegen het verlies van het geheugen. Bekend om zijn weergaloze geneeskrachtige eigenschappen in de richting van degeneratieve ziekten, wordt het vaak aanbevolen als een krachtig hulpmiddel in de strijd tegen de hersenen celbeschadiging en helpen om uw geheugen op te slaan.

Hints

  • Voordat u begint aan een supplement te gebruiken, moet u het professionele advies van uw huisarts of een andere licentie zorgverlener te zoeken.
  • Gebruik geen Ginkgo Biloba zaden. Onderzoek heeft ze aangetoond dat het zeer giftig voor de mens te zijn.