Hoe te gebruiken Supplementen Boost Dieet van de Streek

Het dieet van de Streek is alles over het eten van gezonde voeding en is gebaseerd op de theorie dat teveel insuline produceert en houdt ons vet. Uw dieet moet bestaan ​​uit groenten en fruit, magere eiwitten en enkelvoudig onverzadigde vetten. Vis moet een deel van uw dieet, omdat de omega-3's zijn erg goed voor je. Op de top van dat alles, als je nog extra ondersteuning willen, Zone Labs maakt een paar supplementen.

instructies

1 Krijg een omega-3 supplement als je niet veel vis te eten. Dit geeft u de voedingsstoffen die jij ontbreekt geven.

2 Bestel Zone AthletePro als je een energie-booster, sneller herstel tijd uit te oefenen, betere prestaties, meer uithoudingsvermogen en een verhoogde spiermassa.

3 Weet dat AthletePro bevat ribose en creatine. Ribose is een koolhydraat dat het herstel van de spieren verbetert na het sporten. Creatine geeft je energie en verhoogt uw sportieve prestaties.

4 Koop Zone Blood Sugar ondersteuning. Het is een alpha-liponzuur supplement dat helpt metaboliseren uw bloedsuikerspiegel. Alfa-liponzuur heeft ook een sterke anti-oxidant eigenschappen.

Hints

  • Je kunt verliezen ten minste 5 pond in de eerste 2 weken van het Dieet van de Streek. U moet dan verliezen 1-1 ½ pond per week daarna.
  • Verdeel je bord in drie gelijke delen. Vul een sectie met magere eiwitten en de andere twee met groenten en fruit.
  • Voeg olijfolie of noten om uw maaltijd in een aantal monounsaturates te krijgen.
  • Koop Zone Dieetverzorging online als je niet in het idee van de voorbereiding en het verpakken van voedsel op voorhand.