Hoe te gebruiken Siemens gehoorapparaten

Hoe te gebruiken Siemens gehoorapparaten


In tegenstelling tot de hoortoestellen van het verleden, nu kunt u een gehoorapparaat dat een langdurige batterij heeft, en is super comfortabel te krijgen. Technologie houdt verbetering die het gebruik van gehoor maakt helpt eenvoudiger en gemakkelijker. De Siemens-lijn van hoortoestellen combineert de nieuwste technologie en comfort, zodat u het beste van beide werelden. Hier ziet u hoe de Siemens lijn van hoortoestellen te gebruiken.

instructies

1 Kies het Siemens hoortoestel dat geschikt is voor uw type gehoorverlies is. Als u niet weet welk model voor u geschikt is, vraag dan uw arts of horen winkel vertegenwoordiger. Bijvoorbeeld, de Triano-serie heeft drie microfoons, zodat u voller geluidskwaliteit.

2 Stel uw hoortoestellen. Met de Siemens Triano, kunt u de winst op uw computer aan te passen. De digitale kwaliteit en veelzijdigheid van de Triano maakt het een van de meest populaire op de markt.

3 Probeer verschillende gehoorgang opties. Dit maakt het mogelijk om de pasvorm en het comfort niveau dat is perfect voor je krijgt. Omdat mensen de oren anders worden gevormd, zal iedereen verschillende opties hoortoestel de meest comfortabele te vinden. De Triano heeft een BTE (achter het oor), kanaal, halve en volledige shell opties.

4 Stel uw Siemens hoortoestellen aan verschillende "programma's" door de dag. Bijvoorbeeld als je gaat om een ​​concert bij te wonen, kunt u uw hoortoestel om dit aan te passen en dan programmeren om uit te schakelen op een bepaalde tijd aan te passen. Leuk voor het gesprek en dessert u bij de coffeeshop zult hebben daarna.

5 Heeft u een back-up batterij bij de hand. Het hebben van een back-up batterij of twee bij de hand zorgt ervoor dat u nooit zonder het gebruik van uw hoortoestel. Houd deze in de behuizing, zodat ze niet verloren of beschadigd raken.

Hints

  • Bewaar al uw hoortoestellen, accessoires en batterijen buiten het bereik van kinderen. Kleine kinderen kunnen de onderdelen te slikken en de inhoud van de batterij kan fataal zijn bij inslikken.