Hoe te gebruiken Selderij Seeds

Hoe te gebruiken Selderij Seeds


Selderij zaden zijn zeer populair buiten westerse culturen al vele jaren voor zowel medicinale en culinaire doeleinden. In de oudheid werden selderij zaden gebruikt om alles van verkoudheid aan de lever ziekte te genezen. Het zaad is afkomstig van de selderij planten en is nuttig in het helpen van vele medische aandoeningen, van pijn in de gewrichten en ontsteking om angst te hebben gevonden. Zaden kunnen worden opgenomen in een verscheidenheid van vormen, zoals capsules, tabletten, extract en in hele zaden.

instructies

Gebruik van Selderij Seeds

Primaire gebruik 1 Selderijzaad's tegenwoordig als een diureticum, een middel om urineren.

2 Het zaad bevat antiseptische eigenschappen (middelen waarmee de groei van micro-organismen), die in combinatie met een diuretisch effect, kan gunstig zijn voor de gezondheid van de urinewegen. Daarom kan selderij zaden nuttig zijn voor mensen met een overvloed aan urinezuur of voor mensen met nierstenen en nierziekten zijn.

3 Bij gezamenlijke pijn veroorzaakt door een ontsteking, voor bij aandoeningen zoals artritis, jicht en reuma, zijn selderij zaden gevonden zeer nuttig bij het ​​verlichten van ongemak, dankzij het ​​zaad anti-inflammatoire en pijnstillende eigenschappen. Selderij zaden kunnen ook worden gebruikt om kalm te spierspasmen helpen.

4 Selderijzaad geldt tevens nuttig gebleken in geestelijke gezondheid, is gebleken om rust de zenuwen. Het zaad kan worden gebruikt om te helpen nervositeit, angst en hysterie, en bevorderen slapen.

5 Selderij zaden zijn gevonden effectief bij het ​​afweren van muggen te zijn.

6 In de keuken, selderij zaden zijn een bijzonder populaire keuze voor soepen, stoofschotels en salades.

Hoe te nemen

7 Selderijzaad kan worden als capsules, tabletten of extract vorm. Hele zaden kunnen worden gebruikt in thee.

8 In capsule vorm, moeten volwassenen 1-2 capsules per dag, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Of volg de instructies gegeven door uw arts of zorgverlener.

9 Selderijzaad tabletten moeten drie keer per dag worden ingenomen.

10 Want selderij zaad extract, moeten volwassenen 1/4 tot 1/2 theelepel selderij zaad extract drie keer per dag, of zoals geïnstrueerd door uw zorgverzekeraar.

11 Bij gebruik van hele selderij zaden, verpletteren een theelepel zaden en plaats in een beker. Giet kokend water over de zaden en laat steil voor 10- 20 minuten. Zeef thee voor het opdienen.

Hints

  • Zwangere vrouwen moeten niet selderij zaden nemen.
  • Selderij zaden worden niet aanbevolen voor kinderen onder de 18 jaar.
  • Selderij zaden verkocht voor het planten mag niet worden verbruikt, omdat ze kunnen worden bekleed chemicaliën geschikt zijn voor menselijke consumptie.
  • Wetenschappers hebben niet bewezen dat selderij zaden effectief zijn bij de behandeling van een medische aandoening.
  • Neem contact op met uw zorgverzekeraar voordat u selderij zaden.