Hoe te gebruiken Sea Salt & Water voor een System Flush

Hoe te gebruiken Sea Salt & Water voor een System Flush


Een zoutwater systeem flush is in wezen een zelfgemaakte klysma. Zout blokken water wordt geabsorbeerd, "duwen" het door je lichaam. Als dit goed wordt gedaan, de flush reinigt uw dikke darm van elke obstructie of opbouw; het zal ook spoelen eventuele gifstoffen als de flush volgt op een systeem reiniging regime. Alles wat je nodig hebt is water, zout en een toilet, maar wees ervan bewust dat een flush zeer pijnlijk kan zijn.

instructies

1 Plaats het water in een middelgrote pan en laat op laag vuur.

2 Voeg twee theelepels zout en roer. Sudderen op een laag vuur al roerend tot het zout is opgelost. Haal ze uit de brander en laat afkoelen.

3 Giet het water in een groot glas of een fles water. Wanneer het koel genoeg om te drinken, slikken zo snel mogelijk. U moet het volledige bedrag te drinken. Saltwater triggers een natuurlijke reactie van braken. Als dit gebeurt, hervatten vanaf stap 1 en steek je neus, terwijl het drinken.

4 Wrijf je buik na een paar minuten om te helpen breken eventuele obstakels. Als je begint te pijn, hurken of squat voelen.

5 Ga naar de badkamer; de flush zal komen met weinig waarschuwing en kan worden rommelig. Diarree optreedt in 15 minuten tot een uur. Als er niets is gebeurd na twee uur, verhoging van het zoutgehalte van het zeewater en probeer het opnieuw.

6 Neem een probioticum om de goede bacteriƫn die werd verloren in de flush te vervangen. Voor uw dikke darm te herstellen, moet u een supplement dat ziekte- bevat en bacteriƫn blusmiddel van nature in uw dikke darm te nemen.

Hints

  • Raadpleeg uw zorgverlener voordat u een zoutwater flush.