Hoe te gebruiken Resistance Bands om Elimineer Belly Fat

Hoe te gebruiken Resistance Bands om Elimineer Belly Fat


In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, Spot-opleiding van bepaalde gebieden, zoals de buik, is technisch niet mogelijk, volgens de American Council on Exercise. U vindt er een afname in lichaamsvet zien alleen door te oefenen en meer calorieën verbranden dan je nemen. De beste aanpak om de weerstand bands gebruiken om buikvet te elimineren is een geïntegreerde, full-body workout. Het zal u helpen bouwen spier en vet te verbranden.

instructies

Hoe te gebruiken Resistance Bands om gewicht te verliezen

1 Maak een lijst van doelen en identificeren van de redenen waarom u wilt buikvet te elimineren. Enkele veel voorkomende redenen zijn om er beter uitzien, het verbeteren van de algehele gezondheid, of de bestrijding van een ziekte. Het is belangrijk om te beginnen met het "waarom" en ga dan mee naar het "hoe" deel. Zodra u uw doelstellingen hebt geïdentificeerd, dan wil je een aantal specifieke, meetbare doelen op papier te schrijven. Een voorbeeld hiervan zou zijn, "Lose 10 pond in mei."

2 Start het veranderen van uw eetgewoonten. Het voedsel dat je eet is misschien wel belangrijker dan hoeveel beweging je krijgt. Denk er eens over als volgt: je kan ongeveer 500 calorieën joggen voor een uur verbranden, maar het kan slechts 15 minuten om een ​​maaltijd, dat 1.000 of meer calorieën heeft verbruikt. Volgens de Mayo Clinic, moet u een dieet rijk aan fruit en groenten, volle granen, gezonde oliën, zoals noten en olijfolie, en magere eiwitten te eten. Vermijd voedingsmiddelen met een hoog suiker, zout, verzadigd vet en transvet.

3 Kick-start uw trainingsprogramma. Resistance bands bieden een unieke manier uit te oefenen, maar ze moeten niet de enige oplossing zijn. Maak een oefening plan dat twee dagen van cardiovasculaire oefening en twee dagen van de weerstand band trainen per week omvat.

4 Verwerk twee dagen ter waarde van high-intensity cardiovasculaire training in uw wekelijkse routine. Dit omvat zaken als hardlopen, zwemmen, fietsen, het gebruik van de elliptische machine, het spelen van basketbal, tennissen, en ga zo maar door. Kies een activiteit die je graag doet. Naleven van het een paar keer per week, met elke sessie duurt tussen de 45 minuten tot een uur. Zodra je je conditionering een level omhoog en en het verhogen van je stofwisseling, dan zult u klaar om te verhuizen mee naar de weerstand bands zijn.

5 Gebruik weerstand bands om zich te concentreren op de totale body training. Doe oefeningen zoals squats, schouder persen en rijen.
Om een ​​kraakpand te voeren, houdt zowel van de handgrepen in je handen en stap op het midden van de band. Hurken en het uitvoeren van zoveel reps als je kunt.
Om een ​​schouder pers uit te voeren, staan ​​in de squat positie en duw je beide armen omhoog. Om een ​​rij te voeren, stap op de band en trek beide handvatten omhoog naar je terwijl je gebogen bent dan.
Kies zes tot zeven oefeningen, en doe ze de ene na de andere. Herhaal deze cyclus driemaal; dat is uw eerste weerstand band training. Doe dit twee keer per week, en dan langs te verplaatsen naar de buik moves te helpen bouwen buik spier.

6 Er zijn veel weerstand band oefeningen die je kunt doen om uw buik gebied te richten, maar u moet zich richten op vier van hen: de crunch, de staande twist, de vergadering twist, en het hout chopper.
Gebruik de weerstand bands om een ​​crunch als volgt doen: bevestig het midden van de band tot een deuropening of stevige ondergrond. Ga op je rug, met uitzicht op weg van de deur en pak beide handgrepen. Gebruik je buikspieren om je lichaam op te wekken en knijp je buikspieren aan de top. Verlaag jezelf en herhaal 15 tot 20 keer.
Om de zittende twist, loop voert u de band rond de uiteinden van je voeten en draai van links naar rechts.
Om de staande twist uit te voeren, bevestig de band tot een niveau object en draai van links naar rechts. Om het hout chopper te voeren, sluit het ene uiteinde van de band om een ​​hoge, stevige object en "hakken" naar beneden aan de ene kant voor 10 herhalingen, schakel dan de zijkanten en doe 10 herhalingen.
Hebben alle 3 sets van elk van deze oefeningen twee keer per week, en u zult beginnen om spieren op te bouwen in je buik gebied. Combineer dit met de andere weerstand band oefeningen en cardio-oefeningen, en je kunt buikvet te verminderen.