Hoe te gebruiken Organics om Itchy Oren stoppen

Jeukende oren kan heel belastend zijn. Je voelt de jeuk, maar je kunt niet krabben om het te verlichten. Een binnenoor jeuk kan het gevolg zijn van de droogte, was build-up of zelfs een bug te zijn. Zodra je de jeuk te krijgen, zijn er een aantal dingen die je thuis kunt doen om zich te ontdoen van. U kunt zelfs gebruik maken van een aantal biologische olijfolie aan het binnenoor jeuk te verwijderen.

instructies

1 te ontdoen van overtollige oorsmeer eerste. Dit kan eenvoudig worden gedaan door het leggen van je oor op de top van een warmwaterkruik. Als het te warm is, bedekken met een dunne handdoek. De warmte zal de was te smelten, zodat het zal wegvloeien.

2 Warm-up 2 el. van biologische olijfolie. U kunt dit doen in de magnetron gedurende 10 seconden. Zorg ervoor dat het niet zo heet het zal de binnenkant van je oor te verbranden.

3 Drip drie druppels van de biologische olijfolie in uw jeukende oor. Zorg ervoor dat je hoofd is gekanteld en wacht drie minuten voor het opheffen van uw hoofd weer omhoog. De biologische olijfolie zal uw oor houden van steeds droog, en zal geen jeuk die je hebt te kalmeren.

4 Drip drie druppels van minerale olie in uw jeukende oren als je denkt dat een bug is de boosdoener van de jeuk. De minerale olie zal de bug te doden. Zorg ervoor dat je hoofd schuin naar de kant en dat u wacht ten minste vijf minuten voordat u gaat zitten weer rechtop.

5 Gebruik een gloeilamp spuit gemaakt voor het oor en warm water voor het spoelen van de bug nadat u het hebt gedood met de minerale olie.

Hints

  • Gebruik een lamp spuit gemaakt voor het oor en warm water voor het spoelen van elke was die dat niet deden onmiddellijke stroom na de hete behandeling waterfles.
  • Raak de binnenkant van je oor geen krassen. U kunt een snit die later besmet zou kunnen worden veroorzaakt.
  • Steek nooit een wattenstaafje binnenkant van je oor. U kan meer schade dan goed doen.