Hoe te gebruiken Nutritional therapieën om Autisme te behandelen

Hoe te gebruiken Nutritional therapieën om Autisme te behandelen


Voedselallergieën worden verondersteld te zijn aan de wortel van veel gezondheidsproblemen en gedragsproblemen geconfronteerd met autistische kinderen. Bepaalde triggers, zoals gluten en zuivelproducten kan leiden tot verhoogde hyperactiviteit, agressie en gastro-intestinale problemen. Veel ouders hebben ontdekt dat het elimineren van trekker voedingsmiddelen en het stimuleren van tekortkomingen met mineralen en vitamine supplementen kunnen de gezondheid en het gedrag te verbeteren bij autistische kinderen. Lees verder om te leren hoe voedingswaarde therapieën voor de behandeling van autisme.

instructies

Gebruik Nutritional therapieën om symptomen van autisme Behandel

1 Maak uw dieet gluten-vrij, door het elimineren van granen zoals tarwe, gerst, rogge en haver. Kinderen die autisme hebben vaak een overmaat aan gist in hun darmen, waardoor gastro-intestinale problemen die kunnen ervoor zorgen dat ze trage of prikkelbaar te handelen. Gebruik rijst vervangers indien mogelijk.

2 Elimineer zuivelproducten aan uw kind dieet caseïne-vrij te maken. Casomorphines in zuivelproducten worden gedacht aan veel van de symptomen geassocieerd met autisme, zoals verwardheid en lethargie intensiveren.

3 verminderen of te elimineren suiker uit het dieet van uw kind aan de groei van gist, die maagproblemen kunnen intensiveren remmen. Overmaat intestinale gist of Candida overgroei, is een probleem voor veel autistische kinderen en kan een neveneffect van herhaalde blootstelling aan antibiotica voor oorontsteking behandeling op jonge leeftijd.

4 Gebruik anti-oxidanten en anti-schimmel medicatie voor de behandeling van autisme terwijl de integratie voedingswaarde therapieën. Reiniging van het lichaam van gist en overtollige metalen zoals kwik, kan de gezondheid te verbeteren en het vergroten van je immuunsysteem.

Voeg vitaminen en mineralen aan voedingssupplement therapieën

5 Voeg vitaminen A, C, E, B6, B12 en mineralen zoals magnesium, die vaak ontbreekt bij kinderen met autisme. Vitamine B6 is te vinden in groene bladgroenten, maar vitamine B12 moet vaak worden geïnjecteerd.

6 Voeg essentiële vetzuren zoals teunisbloemolie, lijnzaadolie en visolie. Onderzoekers hebben ontdekt dat diëten vaak ontbreekt in Omega-3 vetzuren, maar ook rijk aan Omega-6.

7 Supplement dieet van uw kind met Dimethylglycine (DMG) en dimethylaminoethanol (DMAE), die de stemming en het geheugen te verbeteren. Beide kunnen worden gekocht als voedingssupplementen.

Hints

  • Vraag uw arts aan te bevelen vitamine doses die geschikt is voor de leeftijd en de grootte van het kind.
  • Raadpleeg een arts voordat u veranderingen in het dieet dat voeding voor opgroeiende kinderen in gevaar kunnen brengen.
  • Weet dat veranderingen in het dieet, met name met betrekking tot de eliminatie van gist uit het lichaam, de symptomen erger kunnen maken voor een paar weken, voordat ze verbeteren.
  • Plan vooruit en worden voorbereid op een hogere kruidenier rekeningen. Tarwe en zuivel vervangers zijn moeilijk te vinden en duurder om te kopen.