Hoe te gebruiken Nitrate Pillen

Welke nitraat pillen Een pil nitraat is ontworpen om iemands slagaders te openen om de bloedstroom naar het hart te verhogen. Ze moet worden vóór het begin van een Angia of borstpijn aanval. Alleen een arts kan deze medicijnen voorschrijven, omdat mensen toleranties kan ontwikkelen om het. Om goed te kunnen gebruiken nitraat pillen, lees dan het volgende om ervoor te zorgen uw medicatie op de juiste wijze genomen.

instructies

Gebruik Nitraat Pillen

1 Prijzen stilstaat. Zorg ervoor dat u om te gaan zitten meteen voordat u nitraat pillen te gebruiken. Het is gebruikelijk voor mensen om flauwvalt, omdat de medicatie kan uw bloeddruk dalen plotseling.

2 krijg je een hoofdpijn. U weet je pillen werken als je hoofdpijn krijgt als je ze gebruikt. Weet je ook duizelig of ervaring andere geringe bijwerkingen voelen.

3 krijg je een ritueel. Veel te vaak, mensen bijna sterven omdat ze hun nitraat pillen vergeten thuis. Maak een punt van het houden van je pillen met je mee.

4 Stel vragen. Leer hoe anderen hun nitraat pillen te gebruiken. Artsen zijn niet altijd empathisch en een aantal van de meest nuttige informatie zal waarschijnlijk afkomstig zijn van andere patiënten, zoals jij.

5 Bewaar uw nitraat pillen correct. Artsen in het algemeen vertellen mensen om hun pillen te slaan in een donkere luchtdichte verpakking. Vermijd warmte of blootstelling aan de zon als ze kunnen ervoor zorgen dat de pillen om kracht te verliezen.

Hints

  • Bel 911. Als u niet in staat om, een buur of vriend oproep 911. Het is een goed idee om een ​​aantal preventieve maatregelen in het geval u niet in staat zijn om dat zelf te doen. Vertel een buurman over uw aandoening of zich abonneren op een medische alert service.
  • Zorg ervoor dat u met uw arts te praten als u andere voorgeschreven medicijnen te nemen. Het mengen van pillen kan dodelijk zijn.