Hoe te gebruiken Mustard om Chronische Hoest Cure

Hoe te gebruiken Mustard om Chronische Hoest Cure


Chronisch hoesten geeft over het algemeen een ernstige ademhalingsproblemen probleem. Echter, als u en uw arts samen hebben gewerkt en kan de bron van het probleem vast te stellen, kan het een probleem wordt veroorzaakt door je omgeving in plaats van een probleem voor de gezondheid. Hoewel dit misschien een bron van troost kan zijn, als je het ergste vrezen, kan deze situatie moeilijker zijn te behandelen, omdat het probleem is niet per se eenvoudig te verhelpen met medicijnen. Natuurlijke remedies zijn een goede manier om dit soort kwaal te behandelen, zodat je niet over-medicijnen jezelf en ertoe leiden dat uw luchtwegen bijkomende schade. In dit artikel zullen we bespreken hoe mosterd gebruiken om chronische hoest te genezen.

instructies

Hoe te gebruiken Mustard om Chronische Hoest Cure

1 Meng de bloem, ei wit en mosterd samen in de kleine kom. Gebruik een lepel of vork om de ingrediƫnten te mengen tot ze een geelachtige pasta.

2 Coat uw borst gebied grondig met Vaseline.The pasta zal warmte genereren als het zit, zodat de Vaseline wordt voorkomen dat branden en irritatie van de huid.

3 Vouw de pasta tot in de zakdoek. Het zal een sponsachtig kompres voor je borst te maken.

4 Bevestig het kompres naar je borst met behulp van de atletische wrap. Jezelf niet wrap te strak of de mosterd mengsel zal sijpelen uit.

5 Dress warmly.Even als het warm weer is, op lange slaap broek en een shirt met lange mouwen.

6 Rust voor ongeveer een uur. Als je opstaat, moet uw hoest verdwenen. Als op enig moment je borst begint te onaangenaam warm voelen, voeg meer Vaseline en vervang het kompres.