Hoe te gebruiken Midol

Premenstrueel syndroom plagen veel vrouwen. Over-the-counter geneesmiddelen beschikbaar om te helpen verlichten van de symptomen die maandelijks gebeuren. Een dergelijk geneesmiddel is Midol. De Midol PMS formule is niet langer beschikbaar. De nieuwe zelfzorgmedicijn is Midol compleet. Zoals bij elke drug, is er een juiste manier om Midol gebruiken, en consumenten moeten vasthouden aan aangegeven bestemmingen.

instructies

1 Neem de twee tabletten met ten minste 6 liter water of sap. De Midol complete formule bevat cafeïne. De hoeveelheid cafeïne is gelijk aan een kopje koffie. Extra cafeïne wordt niet aanbevolen tijdens het gebruik van Midol.

2 Laat de geneeskunde in de tabletten zo de symptomen van kramp, opgeblazen gevoel en vermoeidheid worden verminderd werken.

3 Praat met de arts over het gebruik van Midol menstruele Compleet als u zwanger bent. Gebruik nooit een geneesmiddel tijdens de zwangerschap, tenzij het is voorgeschreven door de arts.

4 Vermijd het nemen van eventuele andere drugs tijdens het gebruik van Midol. Mensen die natriumoxybaat gebruiken, moet Midol niet te gebruiken. Bepaalde geneesmiddelen interactie met Midol en kunnen ernstige problemen veroorzaken. Vertel uw arts altijd welke medicijnen u gebruikt, of het is recept of over de toonbank.

5 Vermijd alcohol terwijl het nemen Midol. De effecten kunnen gevaarlijk zijn voor de gebruiker.

Hints

  • Bewaar alle geneesmiddelen buiten het bereik van kinderen.
  • Gebruik de aanbevolen dosering op de fles niet verdubbelen. Als u een dosis van de medicatie te missen, wachten tot het tijd is om een ​​dosis in te nemen voordat het toedienen van het medicijn. Heeft dit medicijn aan kinderen niet toedienen onder de leeftijd van 12 jaar.