Hoe te gebruiken Maca Root for Health

Hoe te gebruiken Maca Root for Health


Macawortel is al eeuwenlang gebruikt door mensen in Peru als voedsel en voor de gezondheid. Sommige van maca root gerapporteerde voordelen zijn onder meer energie en uithoudingsvermogen, verhoogd libido, verbeterde mentale functies en vermindering van peri-menopauzale en menopauzale hormonale disbalans symptomen.

instructies

1 Selecteer een gerenommeerde health food of voedingssupplement provider. Veel bedrijven zijn nu het importeren van macawortel uit Peru en de verwerking van het voor wederverkoop in de Verenigde Staten. Niet alle bedrijven voldoen aan de veiligheidsnormen voedsel of over de juiste informatie over de herkomst van de producten.

2 Bespreek de dagelijkse start dosering met de leverancier die u hebt gekozen. Discovery Health Channel adviseert 3000 tot 5000 milligram poeder dagelijkse gunstige effecten te bereiken. Voor maca extract, de dagelijkse dosis varieert van 1800 tot 2250 milligram.

3 Begin met het nemen van de maca wortel in de aanbevolen dagelijkse vorm en blijven voor twee weken. Meng gedroogde macawortel met vruchtensap of water of neem als capsules. De wortel smaakt een beetje zoals crackers of butterscotch.

4 Record eventuele onverwachte bijwerkingen die u met een huisarts zou moeten bespreken. Sommige vrouwen hebben borsten gemeld bij maximale doses. Complementaire geneeskundevaklieden suggereren dat dit wijst op een behoefte aan dagelijkse dosering te verlagen.

5 Verhoog uw dagelijkse dosis aan het einde van twee weken geleidelijk tot u de aanbevolen maximale te bereiken.

6 Varieer uw manier van maca inname door het overschakelen van capsules gevuld met gemalen poeder, het bereiden van dranken met macawortel en het toevoegen van de wortel aan levensmiddelen gebakken, zoals de Peruanen doen.

Hints

  • Maca wortel bevat een aanzienlijke hoeveelheid veel vitaminen en mineralen gevonden in over de toonbank vitaminesupplementen, waaronder ijzer en B12.
  • De laatste jaren hebben die studies belangrijke verbindingen macawortel dat de gunstige effecten op het lichaam kunnen verklaren ge├»soleerd.
  • Tot op heden zijn er geen studies enige toxiciteit van opbouw van macawortel chemische stoffen in het lichaam getoond; Echter, een arts raadplegen voor en tijdens dieet suppletie.
  • Als u overweegt macawortel als een alternatief voor hormoonvervangende therapie, moet u controleren of er extra toeslagen nodig zullen zijn om hetzelfde niveau van bescherming te bereiken, met name voor botverlies.