Hoe te gebruiken Joint-Protection Technieken om Behandel Arrthritis

Hoe te gebruiken Joint-Protection Technieken om Behandel Arrthritis


Mensen die lijden aan artritis vinden vaak hun gewrichten worden pijnlijk en ontstoken. Het houden van uw gewrichten in goede staat is een manier om jezelf te beschermen tegen de ontwikkeling van de pijn geassocieerd met artritis. Als u al last heeft van pijnlijke artritis voorwaarden, het behoud van gezonde gewrichten op een dagelijkse basis kan helpen verlichten de pijn. U kunt een verscheidenheid aan technieken joint-bescherming te gebruiken voor de behandeling van artritis.

instructies

Get Verhuizen naar uw gewrichten te beschermen

1 Start het beschermen van uw gewrichten door het bewegen van elke verbinding dagelijks. Je moet om te bepalen wat uw volledige bereik van de beweging is zonder het ervaren van pijn. uit te oefenen dan om dit bereik van de beweging per dag.

2 Houd het simpel en doe je bewegingen niet overdrijven. Uw gezamenlijke oefeningen moet voorzichtig en langzaam worden uitgevoerd zonder schokken.

3 Respecteer uw gewrichten en te herkennen als je in pijn. Bepaal welke specifieke bewegingen leiden tot pijn in de gewrichten en in de toekomst te voorkomen dat de beweging of het niveau van de activiteit.

4 verwachten dat uw bereik van de beweging kan veranderen van dag tot dag en te voorkomen dat duwen jezelf te ver.

5 Ontdek verschillende oefening technieken om de beste vorm te vinden om u te helpen een goede algemene gezondheid te behouden zonder beschadiging van uw gewrichten. Mogelijke activiteiten kunnen onder water lopen en aquarobics.

6 Gebruik regelmatig geplande korte wandelingen naar stijve gewrichten te behandelen tijdens lange periodes van zittende activiteit, zoals het rijden in een auto of werken aan uw bureau.

Regel uw uitrusting voor gezonde gewrichten

7 Kijk voor producten met een dikke, gewatteerde handvatten om te helpen voorkomen dat knijpen of geklemd huishoudelijke artikelen te strak.

8 Gebruik een boek te staan ​​bij het ​​lezen om te vermijden dat undo druk op de gewrichten in je handen bij het ​​lezen voor langere tijd.

9 Kies een tas met een schouderriem, in plaats van iets wat je draagt ​​in je handen. Voor mannen is het kiezen van een licht-load rugzak of heuptas is te verkiezen boven het dragen van een zware tas of koffer.

10 Gebruik ergonomische werkplek technieken door het handhaven van de juiste hoogte voor uw werkblad en het houden van je rug en voeten stevig in heel ondersteund. Uw tafel of bureau moet worden geplaatst op een hoogte van ongeveer twee duim onder je gebogen elleboog.

11 Gebruik ondersteunende producten als u zal het uitvoeren van fijne motorische activiteit met je handen voor langere tijd, zoals het typen, naaien of schrijven. Pols en onderarm steunen kunnen bescherming bieden voor uw gewrichten.

12 Trakteer uzelf op pauzes van het werk op regelmatige tijdstippen gedurende de dag om uw energie te behouden en bieden bescherming voor uw gewrichten.

Hints

  • Win advies en toestemming van uw arts voordat u begint met een nieuwe oefening regime.