Hoe te gebruiken Inflatable Sleeping Wedges

Als u last heeft van gastro-oesofageale reflux (GERD) of een andere vorm van zure reflux, lijd je elke nacht je slaapt. Plat op je rug zorgt ervoor dat het zuur op te rollen in uw slokdarm, waardoor maagzuur die niet weg zal gaan. Je zou ook last hebben van slapeloosheid omdat liggen te slapen is een pijnlijke ervaring. Gelukkig zal een opblaasbaar slaap wig te helpen de hoeveelheid zuur die stroomt van uw slokdarm, waardoor u een betere nachtrust te verminderen.

instructies

1 Koop uw slaap wig online of in een winkel (zie bronnen hieronder). Het voordeel van een opblaasbare slapen wig is dat het opgeblazen om uw comfort niveau en kan gemakkelijk worden leeggelopen om mee te nemen tijdens het reizen.

2 Blaas je slapende wig met de bijgeleverde pomp. Het zal zeer waarschijnlijk een handpomp zijn; het gehele proces van het opblazen minder dan 3 minuten.

3 Plaats de meegeleverde katoenen slip op de slapende wig en zet de wig aan het hoofd van uw bed. De meeste slapen wiggen zijn ontworpen voor gebruik door slechts één persoon.

4 Plaats uw kussen direct op de top van je slapende wig.

5 Ga op je rug, je hoofd op de top van je kussen en je rug liggend op de wig. Als de wig lijkt hard opgepompt, zachtjes laten wat lucht uit totdat het is comfortabel.

Hints

  • Opblaasbare slapen wiggen zijn ontworpen om gebruikt te worden tijdens het slapen op je rug. Slapen wiggen kan ook gebruikt worden om je benen te ondersteunen. Slapen wiggen zijn ook effectief in het helpen snurken en slaapapneu.
  • Probeer niet om uw hoeslaken passen over de opblaasbare slapende wig.