Hoe te gebruiken iFit Cards

Elk iFIT SD Card Workout bevat 24 trainingen met betrekking tot een periode van acht weken in de categorie van uw keuze programma. De vier iFIT programma categorie├źn-Body Shaping, prestaties, gewichtsverlies en Wellness-hebben drie niveaus van intensiteit (beginner, intermediate en advanced) met de kaarten regelen van de duur, de helling en de snelheid van een training. Zoals iFIT SD Workout-kaarten worden "plug-n-play" technologie en de software maakt gebruik van audio-instructies via de stem van een gecertificeerde trainer om u door een training, met behulp van een iFIT Workout Card vereist alleen dat u de kaart aansluiten op uw iFIT compatibele uitrusting en luisteren naar de trainer.

instructies

1 Verwijder de iFIT-kaart uit de verpakking en schuif deze in de iFIT SD-kaartlezer op de console van uw iFIT compatibele oefening / fitness apparatuur-loopband, fiets of elliptische.

2 Druk op play op de console.

3 Volg de instructies via de audio voor uw specifieke trainingsprogramma.

Hints

  • Sommige workouts zoals circuit training vereisen het gebruik van de iFIT Performance Grafiek en extra apparatuur.
  • Als uw iFIT SD Workout Card niet werkt met uw apparatuur, controleer de iFIT kaart verpakking of contact opnemen met uw oefening / fitness apparatuur fabrikant om te bepalen of uw apparatuur compatibel is met de iFIT iFIT software is alleen compatibel met bepaalde merken en modellen.