Hoe te gebruiken Horsetail Herb

Paardenstaart is een kruiden die een hoger silicagehalte dan alle gras in het plantenrijk is. Silica helpt eiwitmoleculen samenbinden. Dit kenmerk is wat horsetail bruikbaar als mechanisme zorgt voor het herstellen van het lichaam, zoals in gevallen van fracturen en verstuikingen. Horsetail heeft het vermogen om collageen en wanneer inwendig, werkt om het uiterlijk van binnenuit te verbeteren. Het fungeert ook als een diureticum, waardoor het nuttig in geval van oedeem, en het is een stolsel inductor, waardoor het nuttig om bloedingen.

instructies

Hoe te gebruiken Horsetail Herb

1 Maak paardestaart kruidenthee voor de behandeling van oedeem, interne bloeden en urineweginfecties. Steile 2 eetl. losse kruid in 1 halve liter kokend water gedurende 30 minuten. Zeef het kruid uit de thee en geniet van een half kopje thee tot elke 45 minuten gedurende de dag. Drie kopjes van deze thee kan per dag worden geconsumeerd.

2 Maak een afkooksel, of een uittreksel, van paardestaart kruid voor de behandeling van huidaandoeningen, maagzweren en overmatige menstruatie. Simmer een handvol van paardestaart kruid in ongeveer een liter kokend water gedurende minstens 3 uur. Zeef de vloeistof uit het kruid. Nadat de vloeistof is afgekoeld, kan de horsetail afkooksel gedurende de dag gladjes verloopt en binnen 24 uur worden geconsumeerd.

3 Maak een paardestaart kruid kompres om te gebruiken voor huidzweren en andere zweren. Verwijder de poedervorm horsetail van vier naar vijf horsetail kruid capsules of gebruikt kruid in poedervorm, en maak een pasta door langzaam toevoegen van een paar druppels water per keer. Toepassen van deklagen op zweer of pijnlijke 2-3 keer per dag tot de aandoening is verbeterd. Deze pasta kan ook plaatselijk worden gebruikt voor kleine snijwonden en kneuzingen.

4 Maak een paardenstaart kruid mondspoeling of gorgelen voor de behandeling van zweertjes in de mond en bloedend tandvlees. De mondwater kan bereid worden door verdunning van een afkooksel van horsetail kruid met water ongeveer halve sterkte. Gorgelen en spoel dit twee tot drie keer per dag.

Hints

  • Losse paardenstaart kruid, capsules en poeder kan worden gekocht bij de meeste reformwinkels, lokaal of online.
  • Drink veel water bij het nemen van paardestaart als een diureticum.
  • Niet te verwarren geneesmiddelen paardenstaart met moeras paardestaart, die giftig is.
  • Do paardestaart niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft.
  • Do paardestaart niet als u last heeft van congestief hartfalen en het nemen van een ACE-remmer, omdat deze drug in combinatie met een paardenstaart kan leiden tot kaliumspiegel te gevaarlijk hoge niveaus te bereiken.