Hoe te gebruiken home remedies voor verkoudheid

Hoe te gebruiken home remedies voor verkoudheid


Verkoudheid heeft vele oorzaken, maar er is geen genezing. Echter, er zijn een paar dingen die je kunt doen thuis, die uw symptomen kunnen kalmeren en de lengte van je verkoudheid verkorten. Lees verder om te leren hoe je thuis remedies te gebruiken voor de behandeling van uw koud en te voorkomen dat de zware bijwerkingen van veel over-the-counter verkoudheid.

instructies

1 Neem vitamine C, een beproefde remedie voor de gewone verkoudheid dat de symptomen kunnen verlichten en de lengte van uw koude aanzienlijk verkorten. Vitamine C werkt om uw immuunsysteem te stimuleren; een dosering van 1,5 tot 2 g bis het begin van een koude aanbevolen. Eet citrusvruchten, zoals sinaasappels en grapefruits, omdat zij zich hoog in vitamine C.

2 Consumeer knoflook. zet het gewoon in je mond en kauwen om uw symptomen van verkoudheid te verlichten. Als de knoflook te sterk is, kunt u ook knoflook supplementen en te voorkomen dat de harde smaak en slechte adem.

3 Eet kippensoep. Dit traditionele huis remedie is nu het krijgen van aandacht in de medische gemeenschap als een grote behandeling voor verkoudheid. U kunt vooraf gemaakte soep kopen of maak je eigen. De stoom uit de soep kunnen helpen met congestie en kippenbouillon wordt verondersteld om anti-inflammatoire effecten, die zal helpen om uw klachten te verlichten hebben.

4 Gebruik zout. Maak je eigen neusdruppels voor een droge en verstopte neus door het toevoegen van 1/4 theelepel. keukenzout tot ongeveer 5 ml lauw water. Gebruik 1-2 druppels, 3-4 maal daags. Voor een zere keel, gorgelen meerdere keren per dag met 1 theel. zout opgelost in een glas warm water.

5 Clear een verstopte neus door het mengen van menthol of tijmblaadjes in een kom met warm water. Plaats uw neus boven de kom en bedek je hoofd met een handdoek, diep ademhalen. Een warm bad met een paar druppels van kaneel kan ook helpen verlichten een verstopte neus.