Hoe te gebruiken home remedies voor Styes

Hoe te gebruiken home remedies voor Styes


De meeste styes zal uiteindelijk genezen op hun eigen, maar er zijn verschillende home remedies die kunnen helpen het proces te versnellen. De meest populaire en effectieve manier om styes te behandelen is met behulp van een warm kompres direct de hele dag aanbrengen in het oog gedurende 15 minuten een paar keer, maar er een paar andere populaire trucs en tips voor het wegwerken van deze irritante en esthetisch onaangenaam infecties.

instructies

1 Aankoop enkele kruidnagels van de supermarkt of uw lokale natuurlijke voedsel op te slaan om te gebruiken om uw Styes behandelen. Bevochtig een teentje met warm water en breng het rechtstreeks naar de stye of wikkel het in een handdoek, het creëren van een kompres. Teentjes worden vaak gebruikt voor medicinale doeleinden om hun kalmerende en opwarming effecten in huismiddeltjes, vooral in de Chinese geneeskunde.

2 Gebruik een rasp te hakken een aardappel in zeer kleine stukjes. Breng een paar stukken van de aardappel rechtstreeks naar de stye en druk vervolgens op een pleister over op een kompres te maken, opwarming van de bandage eerste indien gewenst. Compressen worden vaak gebruikt om ontsteking te verminderen, die effectief zijn in het versnellen van het genezingsproces styes zijn.

3 Koop wat aloe blaadjes van een gezonde voeding of tuinieren slaan. Snij ze in de lengte doormidden en leg de blootgestelde pulp direct op de stye. Aloë wordt veel gebruikt in huismiddeltjes, want het is bekend dat kalmerende effecten, die kunnen helpen verlichten van de pijn geassocieerd met Styes hebben.

4 Kook 1 theel. van korianderzaad, rechtstreeks overgenomen uit een plant of gekocht van de supermarkt, in het water, het creëren van een vloeistof vergelijkbaar met kruidenthee. Korianderzaad worden vaak gebruikt in huishoudelijke remedies te helpen verminderen angst en stress, die het begin van styes kunnen leiden. Laat de vloeistof iets afkoelen en pas dan is het direct op Styes, met behulp van een doek, tussen de 3 tot 4 keer per dag.

5 Maak een kompres met een doek of een handdoek en een aantal guave of acacia bladeren die zijn gekookt in water. Guave en acacia bladeren worden meestal verkocht bij supermarkten met uitgebreide productie afdelingen of reformwinkels. Gebruik het water om de doek te dempen en het comprimeren van toepassing op de stye, ingedrukt te houden om te helpen kalmeren de ontsteking.

Hints

  • Home remedies mag nooit gebruikt worden als een alternatief voor advies van een arts. Raadpleeg een arts als uw styes geworden abnormaal pijnlijk of ontstoken.