Hoe te gebruiken home remedies voor pijnlijke spieren

Hoe te gebruiken home remedies voor pijnlijke spieren


Als je een beetje terughoudend om een ​​pijnstiller pil voor pijnlijke spieren pop, proberen met behulp van home remedies om uw spieren pijn te verlichten. Al deze methoden zijn eenvoudig te gebruiken en geen bijwerkingen hebben, naast het feit dat aanzienlijk goedkoper dan pijnstillende crèmes en pills.Fore matige spierpijn, huismiddeltjes werken groot. Voor ernstige spierpijn, is het best om uw arts en handelen te bezoeken op zijn aanbevelingen.

instructies

1 Voor onmiddellijke noodhulp zodra u uw spierspanning, toe te passen een ijspak - 20 minuten, 20 minuten uit. Zorg ervoor dat u veel water te drinken. Een goede hydratatie helpt bij het genezen van uw spieren sneller. Warmte, hoewel het veel kalmerende kan dan ijs, niet worden opgenomen in de eerste 24 tot 36 uur na verwonding aangebracht.

2 Doe het rustig aan! Zachtjes stretching je spieren is prima, maar verder te gaan met een inspannende training schema zal niet uw spieren te verlichten. Om de zwelling te verminderen, licht wikkel het gebied in een ace verband. Wees voorzichtig niet om de spier te wikkelen te strak, omdat dit zwelling rond het getroffen gebied kan veroorzaken.

3 Weken in een warm bad met 2 kopjes Epsom zout of 2 kopjes witte azijn. Giet de azijn of zout in het bad als het is het vullen en genieten gedurende 30 minuten. Epsom zout bevat magnesium sulfaat die helpt te vervangen verloren magnesium in het lichaam. Azijn helpt trekt melkzuur uit de pijnlijke spieren - een van de belangrijkste boosdoener van spierpijn.

4 Kompressen gedrenkt in appelazijn moet worden toegepast op de pijnlijke spieren gedurende 20 minuten. Nogmaals, tekenen uit het melkzuur is een geweldige manier om pijn te verlichten.

5 Eet wat bananen om uw kaliumspiegel verhogen. Spieren verstijven en kramp op wanneer je lichaam is laag in kalium. Bananen zijn een goede bron van kalium. Zorg ervoor dat u veel water te drinken!

6 Massage stimuleert de bloedstroom in en rond de aangetaste spieren. Er is geen noodzaak om te betalen voor een dure masseuse. Gebruik je eigen handen en wrijf het getroffen gebied na het toepassen van een zak ijs, onderdompelen in het bad, of het toepassen van de azijn comprimeren.