Hoe te gebruiken home remedies voor oor infecties

Oor infecties zijn een veel voorkomende en pijnlijke probleem, met name onder kinderen in de groei en zwemmers. Hoewel oorinfecties vaak worden behandeld met antibiotica voorgeschreven oordruppels, kan een paar huismiddeltjes net zo goed te werken om pijn te verlichten, bacteriën te doden en te verlichten een oorontsteking.

instructies

1 Meng gelijke delen van appelazijn en water, genieten van een katoenen bal en neer te zetten in het oor om schimmel die een oorontsteking veroorzaakt doden. Laat de oplossing ingesteld op 5 minuten en dan tip het hoofd, waardoor het oor uitlekken en droog het oor zoveel mogelijk zacht katoen. Azijn huismiddeltjes mag alleen worden gebruikt voor schimmelinfecties oorinfecties, zoals de zwemmer het oor.

2 Gebruik tea tree olie home remedies voor bacteriële oorontsteking. Als u zeker weet dat de infectie is niet zwemmer het oor zijn, is de kans groot dat het is een bacteriële infectie. Nogmaals, meng gelijke delen van tea tree olie en water, te laten vallen in het oor en laten uitharden gedurende 5 minuten voor het kantelen van de kop en het oor aftappen. Tea tree olie kan op de wijze worden gebruikt om te voorkomen oorontsteking alle mogelijke als u gevoelig voor hen, omdat het helpt om bacteriën te doden en droog de gehoorgang.

3 Plaats een paar druppels knoflookextract in het oor te helpen stoppen met de pijn en de bacteriën te doden. Knoflook extract kan worden gekocht in de meeste reformwinkels of kruidenthee aanbod winkels en moet op een koele, donkere plaats worden bewaard. Gebruik het extract 2-3 maal daags, laten uitharden gedurende 3 tot 5 minuten en vervolgens kantelen van de kop alle vloeistof uit het oor afvoer.

4 Verwarm het oor, een van de meest voorkomende en effectieve manieren om drainage te bevorderen en pijn verlichten. U kunt een verwarmingselement gebruiken, magnetron een rijst gevulde sok of zelfs gebruik maken van een warmwaterkruik. Alleen warmen gedurende 15 minuten per keer, drie tot vier keer per dag.

Hints

  • Steek nooit wattenstaafjes of andere voorwerpen in de gehoorgang in een poging om te drogen of reinigen van de oor. Gebruik een zachte katoen aan de oorschelp en kantel het hoofd om de drainage te promoten.