Hoe te gebruiken home remedies voor Jicht

Hoe te gebruiken home remedies voor Jicht


Jichtaanvallen zijn pijnlijk en vereisen onmiddellijke aandacht. Gemeenschappelijke huishoudelijke producten zoals kersen en ijs kunnen worden gebruikt als middelen tegen jicht. Home remedies kunnen pijn en tijd besparen wanneer een arts is onbereikbaar. Lees verder om te leren hoe je thuis remedies te gebruiken voor jicht.

instructies

Gebruik Common Huishoudelijke artikelen naar Remedy Gout

1 Breng ijs op het getroffen gebied als een huis remedie voor jicht. Aangezien een jichtaanval kunt u voorkomen dat het verlaten van het huis voordat het beter, ijs is eenvoudig genoeg om toe te passen en is nu al in uw huis. Bij de toepassing van ijs, wisselen de ijslaag met verwarmde vochtige handdoeken om het gebied warm te houden.

2 Wikkel een handdoek om het getroffen gebied om zwelling te verlichten. Wikkelen van het gebied zal het warm houden en kunnen de pijn verlichten om u te helpen slapen 's nachts. Houd de handdoek te verliezen en comfortabel.

3 Eet ongeveer 25 kersen op de eerste dag van een jichtaanval om uw urinezuur te verlagen. Volg deze door het eten van 10 tot 15 kersen een dag nadat de pijn veroorzaakt door urinezuur kristallen verlichten. Kersen kan zowel zoet of zuur zijn.

Gebruik Charcoal als oplossing voor home Gout

4 Maak een houtskool kompres, die de mogelijkheid om giftige stoffen uit het lichaam te verwijderen van overtollig urinezuur trekken heeft. Blend een paar theelepels. lijnzaad tot een gladde massa. Voeg dit toe aan 1/2 kop in poedervorm actieve kool en warm water tot een pasta te maken. Strijk de pasta over het getroffen gebied en dek af met een doek om de pasta op zijn plaats te houden. Verander de pasta en dressing om de vier tot zes uur. U kunt de houtskool kompres 's nachts vertrekken, maar wees voorzichtig zijn om niet de pasta op het beddengoed of kleding te krijgen, omdat het vlekken zal verlaten.

5 Gebruik een houtskool voetenbad als een ander huis remedie voor de behandeling van jicht. Omdat de houtskool de kuip zal vlek, gebruik maken van een oude emmer of gootsteen. Meng 1/2 kopje houtskool poeder in warm water totdat het een pasta vormt. Zodra de voet of aangetaste gewricht is in het bekken, voeg langzaam warm water naar het getroffen gebied volledig onder te dompelen. Zorg dat er geen water dat de voet zal branden toe te voegen. Het gebied moet worden geweekt gedurende ten minste 30 minuten en niet meer dan een uur.

6 Neem houtskool mondeling aan de urinezuur in het bloed te verlagen. Meng 1/2 tot 1 theelepel. houtskool met een sterk smakende vloeistof aan de houtskool smaak te verdunnen. Neem tot vier keer per dag (bijvoorbeeld in de vroege ochtend, voor de lunch, 's middags en voor het slapengaan).

Hints

  • Start met behulp van home remedies voor jicht, zodra de aanval eerste wordt gevoeld voor de meest effectieve behandeling.
  • Alternate ice packs met een warme, vochtige handdoek bij het gebruik van ijs als een huis remedie voor jicht. Lange perioden van extreme kou kan meer kwaad dan goed doen door het veroorzaken van kristallen te vormen.
  • Bereid houtskool remedies in een container kunt u gooien uit als u klaar bent, want houtskool zal vlekken.